ibrahim Haskoloðlu
@haskologlu
·
10 Kas
Güney Kore'de sýkýyönetim ilan ettiði için görevden alýnan eski Cumhurbaþkaný Yoon Suk Yeol hakkýnda iddianame hazýrlandý.
Yoon, gücü kötüye kullanma ve düþman devlete yardýmdan suçlu bulunursa idam edilebilir.
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Arif COÞKUN (Algoritmarif)
@arifcoskun05
·
2d
#sasa da geçen ay kaydedilip 3.55 den fonlara verildiði söylenen mal hsbc üzerinden 3.3 info üzerinden 3.27 ünlü üzerinden 1.98 ortalama ile satýlmaya devam ediyor.
Benim hesaplarýma göre 300m daha kalmýþ olabilir, Bofayý tam dahil etmek istemedim bofayý dahil edersem 100 150 kalýyor etmezsem 300 civarý gibi takip edenler için paylaþýyorum
Toplam Satýlan pay 1.709.000.000 dü Hsbc Ýnfo Ünlü satýþlarýný düþtüm
HSBC Ve CVI Inv e verilen toplam 1.550.000 gibi düþünülürse ve ünlü hsbc satýþlarýný düþersek.
Önümüzdeki günlerde Ünlü ve Hsbc üzerinden yeni satýþ gelmezse satýþ bitmiþ gibi düþünülebilir ama bugün hiç satmadýlar tabi þu da olabilir.
Mittal'in ereðli de yaptýðý gibi belli bir ortalama altýna satmama tahaaddü de olabilir fiyat 3 tl altýna geldiði için de satýþlar otomatik durmuþ olabilir
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
son adsýz.jpg
Beklemeye devam..
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
Okumuyon mu oolum bedirrriiiiiiiii
https://www.hisse.net/topluluk/showt...24#post7113624
12180
Hayat hoþ gerisi boþ
Yer Ýmleri