Þenol Babuþcu
@senolbabuscu
·
42d
Tera Portföy Birinci Serbest Fon (TLY Fon) son 1 yýllýk getiri oraný % 10128
Yanlýþ okumadýnýz…
% 10128
Dünyada baþka bir yerde nerede böyle bir getiri var?
ne kadar ilginç þeyler oluyoryeni atamada ilginç
mert abim yine yazmýþ yazmýþ gitmiþ..![]()
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Sn. çýtak,
Ben size daha önce de söyledim.... Siz isterseniz Ece Maðat'ý ayaðýnýza getirirsiniz...
Ad Soyad: Hayat Ece Maðat
Eðitim: Galatasaray Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu
Lise eðitimini Ankara Özel Tevfik Fikret Lisesi’nde tamamlamýþtýr.
Acun Medya bünyesinde baþladýðý medya kariyerini, Eylül 2020 – Mayýs 2022 döneminde yaptý
Sonrasýnda Mayýs 2022’den bu yana Bloomberg HT kanalýnda editörlük ve sunuculuk görevlerini sürdürmektedir
Bloomberg HT’de "30 Dakika" adlý programý sunmaktadýr
Paylaþýmlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...
12080 lere yaklaþýnca satýyor 11960 lardan alýyor..iyi bir trade kanalý oluþtu..bu kanaldan bu gün çýkacak mý bakalým..
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Hakan YILDIZ
@Hknyldz01
#Bofa Nýn Türkiye ayaðýnda kimler var ?
Amaç nedir ?
ÖS 6:54 · 12 Kas 2025
·
17,2 B
Görüntüleme
Hatem KORKUT
@HatemKORKUT1
·
16s
Bizim memleketdeki kodamanlar var.Haber düþmeden 1-2 gün önceden alirlar yada satarlar.Borsa artik yatirim olmaktan cýÄ·tý bu çelerin eline düþtü.
þafak bayar
@afakbayar7
·
17s
Amaç yandaþlarý zengin etmek küçük yatýrmciyi bitirmek tam da istediklerini elde ettiler mahvettiler
Murat Dümenli
@DumenliMurat
·
16s
Kim var bilmem ama izin verenlerin ve yapanlarýn yatacak yerleri yok cok ah aldýlar vatandaþý bitirdiler buna da çanak tutuldu....
dostanaliz
@dostanaliz
·
14s
1-Yalan haber yapan basýn
2-Yalan haber yapan basýný gizleyen siyasetçiler
3-Yalan haber ile manipilasyona ses çýkarmayan SPK
4-Bu kadar manipilasyona raðmen Borsa yatýrýmýna devam eden cahil,koyun BÝREYSEL YATIRIMCILARI DIR.
En büyük suçlular bunlar.
Soyan mutlu
Soyulan mutlu
murat keskin
@murat8434
·
11s
Badem býyýklý hýrsýzlar var
Birkuliþte
@azizozmen4155
·
12s
Bademler ve akpiranalar.
MURAT ÇALIÞ
@efenur81
·
15s
Bunu hiçbir zaman açýklamaya aklar çünkü kendileri var.Bir millet ancak bukadar kolay soyulabilirdi.Yazik...
Yer Ýmleri