Ondan sonra CHP için anlat dur..
Bu da CHP li sanýrým...
Bunlarin yolsuzluklarini artýk yazmaya useniyoruz da bunlar hala utanmadan CHP ye laf ediyor...
.........
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mücahid Taylan’ýn Macaristan’da et ticareti yapan Green Farm And Trade Kft. adlý þirketin ortaðý olduðu ortaya çýktý.
Türkiye’nin 2023’te sýfýr olan Macaristan’dan et ithalatý, son üç yýlda 4 milyon kg’a ulaþtý.
CHP milletvekili Erhan Adem skandalýn belgesini açýkladý.
Özgür özelin son istanbul ilçe mitingini dinlersen iþçi kardeþim arka kapýlar ardýnda konuþmalar mevcut ha anlaþýlýr mý anlaþýlmaz mý o ayrý orada 2 konu var hala özel açýklýk getirmedi Özel RTE aday olursan sandýkta seninle yarýþýrým diyor normal þartlarda Anayasaya göre olamaz deðiþmesi gerek , bu adaylýk konusuna açýklýk getirecekdir bu hafta ben aday olacaðýný düþünmüyorum zaman ve hedef saptýrma olarak yorumluyorum diðer konu yine konuþmasýnda özür dile arkadaþlarýmýzdan aillerinden elini çekin bizde sizin aillerinize dokunmayacaðýz diye bir konuþma yapýyor ama daha bu sürece var þimdilik salvo olarak görüyorum nabýz yoklama vs.
iþçi kardeþim çayýný yada kahveni al içiyorsan bir sýgara yak sakin kafayla bu videoyu izle, þimdi bu adamlarýn hesaplarý engelleniyor çünkü iktidar bu iddianamenin içinde olan biteni saðlýk þekilde görmesini istemiyor , sorgulayan halk istemiyor ben onu anlýyorum artýk .
Deniz Yavuzyýlmaz gönderiyi yeniden yayýnladý
Deniz Yavuzyýlmaz
@yavuzyilmazd
·
18s
Kamuoyunun dikkatine sunuyorum!
Yaptýðýmýz araþtýrmalar neticesinde;
AKP dönemi Ýstanbul Büyükþehir Belediyesi’nde;
‘Yeni Baþkanlýk’ isimli paralel bir belediye yapýlanmasý tespit ettik.
Ayrýca, Vakýflarýn Ýktisadi Ýþletmeleri üzerinden ikinci bir paralel yapýnýn daha oluþturulduðunu, bu yollarla, ÝBB’ye ait kamu kaynaklarýnýn bu yapýlara aktarýldýðýný belgeledik.
Vakýf yöneticileri, AKP ve ÝBB yetkilileri arasýndaki iliþkiyi ortaya çýkardýk.
ÝBB’nin bu mekanizmalar tarafýndan nasýl soyulduðunu yarýndan itibaren belgeleriyle paylaþacaðýz!
Emlak þiddetle tavsiye ederim..
monster: the ed gein story
Þenol Babuþcu
@senolbabuscu
·
5s
Yeni TÜFE Sistemi: Kaðýt Üstü Enflasyon Tüyosu
• 2026’dan itibaren yeni hesaplama
• Sepette gýda payý düþüyor, konut hesabý belirsiz.
• Gerçek enflasyon deðil, rakam aþaðý çekilecek gibi.
Bu durumda, etiketler deðiþse de fiyatlar düþmeyecek.
Kaðýt üzerindeki enflasyon makyajlanýrken, maaþlý kesimin maðduriyeti büyüyecek.
https://x.com/senolbabuscu/status/1989971536178995585
program tam çalýþmadýðý için siyasi belirsizliklerden dolayý 2026 yine en sevdikleri iþi yapmak için onun çalýþmasýný yapýyorlar bu bilgiye göre.Yukarda sonar anketi koydumdu oradada yazdým bu kadar ekonomik sýkýntý varken nasýl hala %33 lerde diye bunun %50 si chp ve muhalefet partileri yüzünden %50 si ise sanýlandan daha fazla kiþi iktidardan nemalanýyor bence
Yer Ýmleri