Avatarýsindoma53 sindoma53 þu an forumda
Platin Üye
Duhul
Mar 2020
Gönderi
25,642
Alýntý Originally Posted by sindoma53 Yazýyý Oku
Click here to view the original image of 868x783px.
ons yorumu rica edilmiþ 3400 lerde böyle formasyon paylaþtým burada 150 dolar kaldý hedefe açýkçasý bu hareketi 2026 ilk 3 ayýnda bekliyordum .Formasyon tamamlandýðýnda bir daha gözden geçiricem .
teknik formasyon tamamlandý güzel analizlerimizden bir tanesi oldu kendi adýma.
yaralananlar olmuþ dün akþam özele yazanlara bakýldýðýnda .
yeni analizimi hafta sonu biraz çalýþýp paylaþýrým .
Buralardan %8-10 arasý aþaðý gelmesi güzel olur
BORSADA KESÝNLÝK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazýlan çizilenler eðitim çalýþmasýdýr yatýrým tavsiyesi deðildir .
ayýn 16-17 sinde formasyonun tamamlanmasý ile aþaðý bir hareket beklediðimi paylaþmýþtým burada soru geliyor gençlerden,
dediðin bölgeden %8.5 aþaðý hareket geldi , 3945-3975 bu bölge takip edilmeli , 4 bini hemen kýracaðýný düþünmüyorum bu yüzden sabah belirttiðim gibi 1-2 gün takip etmeli bir haber gelir yukarý alýr bu hareket teknik hareket çünkü , 4 bin altý düzeltme devam ederse 3850 bölgesine devam edebilir vade sonu global pozisyon ayarlamalarý vs pasta geniþ maliyet düþükse izlemek en güzeli.![]()





Yer Ýmleri