A.... S... Suudisi 1 trilyon dolarlýk anlaþma yapýyor paraya bak
Bistteki bütün hisseleri satýn alýr
Buradaki çok bilmiþler de hala araplarý savunuyor
Ulan Arap bile anlamýþ ne bok olduðunu
A.... S... Suudisi 1 trilyon dolarlýk anlaþma yapýyor paraya bak
Bistteki bütün hisseleri satýn alýr
Buradaki çok bilmiþler de hala araplarý savunuyor
Ulan Arap bile anlamýþ ne bok olduðunu
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
benim yazým net ve tek birþeye odaklý..
sizin taifede de hep bu sýkýntý var..
iþin içine perdeyi kattýn.. akapeyi kattýn.. (ne alaka) .. mehdinin tanýmýný google ile baðladýn. oysa bu hidayete eren kiþini tanýmý .
köroðluydu .. kuzuydu.. keçiydi ottu samandý.)
ne anlatýyorsun ki sen ?
.................
çünkü bilmiyorsunuz..
o filistinliler Tayyip bizi kurtarsýn diyorlardý ( bir avuç settlementçiyi tükürükle boðmanýz lazým demiþti birileri onlara). biraz önce yazdým cuk oturdu hemen sýnýflandýrdýn bravo...ülkenin içine sýçanlar ya senin gibilerse... o kadar sýçýldýðý halde klavye dýþýnda bir cacýklarý yoksa ne olacak... biz eskiden salon sosyalistleri, lümpenler falan derdik bazý tiplere. þimdiki tweter lümpenliði ne þekildedi,r bilmem...
var git yoluna senin gibilere laf atmadým atmam da...
Yahu insanlar ðöz ðöze iken anlaþamýyor kaldýki yazý ile anlatmak çok zor, hala anlamadýysanýz zaten hiç deðmez kýrýp dökmeye
"siz cevap aramýyorsunuz sorduðunuz kýsýmlarda bile had bildirmeye çalýþýyorsunuz ( gerçi bazen istisnalarýna da rastlamadým desem yalan olur)diye düþünüyorum nedense. Sadece siz deðil bir taife var hemen beni AKPlilikle suçlayýp giydirmeye de baþlayacaklardýr."
tekrar üstteki þahsýn yaptýðýna da bakarsak cuk....
tartýþmak için bile belli kavramlarda anlaþýlmasý gerekir. ben sizin merak etmediðinizi söyledim...
kafanýzýn da net olmadýðýný... eðer gerçekten okuyorsanýz bari anlamaya çalýþsanýz demek gerekiyor...
seviyeli bir tartýþma ortamý olmuyor bir þekilde . bu yüzden ben çekiliyorum tabii ki kaþýnan birileri olmaz ise...
Yer Ýmleri