Originally Posted by
GÝZEM-TRADER
Gelelim sana, milletin trentten kopmasýný ve THYOL gibi 2023 ün ralli þampiyonu hisseye bulaþmamasýna engel oldun.KAMU HÝSSELERÝ ÇÖPTÜR sloganýný defalarca burada zihinlere kazýdýn.
KOZAL ý yerin dibine batýrdýn..%100 gitti.
apka denilen forumdaþ.14 ekim 2024 tarihinde ,BEN AÇIKÇA, NET ALIÞA GEÇÝYORUM(8600 DEN).VE DE NÝSAN 2025 SONUNA KADAR 14.000 bekliyorum dedi.
Varsa kendisine güvenen,yazsýn dedi..KÝMSE ÇIKMADI.
NE MÝ OLDU..Endeks 8600 den 11.000 e çýktý(mart 2025).AKBNAK 48 den 73 oldu.
-sonra EÝ tutuklandý ve endeks 3 taban çekti..Buna ragmen bile apkanýn alýþýn altýna gelmedi(8800 gördük)
Þimdi ABKA kahin deðil.ELÝNÝ TAÞIN ALTINA koyarak ve rest çekerek net alýþ yaptý ve hedef söyledi.HEDEFLERÝ,ELBETTE UZAYLI ÝSTÝLASINI-METEOR DÜÞMESÝ-DEPREM OLMASI-SÝYASÝ SUÝKast olmasýný-EÝ TUTTUKLAMASINI içermez.Bunlar asla fiyatta deðildir.
Þimdi ABKA,trol diyen vede hata yaptý diyen dallamadýr ve onunla piyasa konuþulmaz.ÇÜNKÜ TÜM ORTA VADELÝ GÖRÜÞLER O ZAMANIN BÝLGÝSÝ VE ANI ile yapýlýr.
Sen ise bu güne kadar tek bir hedef vermemene ragmen ,sadece ne zaman alýndýðý belli olmayan, karlý poz. gösteren ve kimseye faydasý dokunmayan ekstre göstermekten baþka halt yapmadýðýn halde ABKAYA,bulaþtýn..
ABKA yasaklý olduðu halde ona saldýrmak ,cevap hakkýný kullanamayacaðý halde iftira atmayý ancak sen yaparsýn.
rakam salatasý yapýp durma borsanýn 2 yýllýk enflasyona uyarlanmýþ hali...
yok 8,000 den 11,000 olmuþmuþta...
kozal þurdan buraya çýkmýþmýþta...
anca tl rakamlarý cahillere yedirirsiniz...
burdakiler o laf salatalarýný yemez...
100 bin dolara aldýgýn daireyi 300 bin dolara alamýyorusn hangi dünyada yaþýyorsun....
borsada yatýrým yapan 1-2 hisse hariç hepsi zararda...
temmuzda 47,000 dolara aldýgým araba þimdi 70,000 dolar olmus hala þöyleydi böyleydi...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri