Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
hacim aþaðýda kalmasaydý beklerdim hacim aþaðýda indir bindir yapmasý gerek ona bakýcam.
stratejim kýsa vade formasyon hareketi
Ben ppfleri arbitrajlarý bozmayacam..endeks yükseldikçe hisseler düþüyor..altýn yüksek, Amerikan piyasasý düþüne kadar sabýrla bekleyim..%35-40 garanti bileþikte..elimdeki hisseler yeter..pudracýlara meze olmayalým..
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Ha unutmadan avukat dostum aradý burada tokatlýyla tartýþýrken nohut devreye girmiþti ekstre koyun dedi ben çok zaman oldu sevmediðim için bu iþleri koymazdým ogun buraya 650 bin kazanç ekstre koydum onu alýp bazý yerlere þikayet eden O.Ç kahbenin evladý sok bir yerine birþey çýkmadý haberin olsun utanmadan altýna bir sürü yalan yazmýþýn buralardaysan haberin olsun þimdi avukat aradý bende haber vereyim dedim süzme o.ç na![]()
Yer Ýmleri