günaydýnlar cümleten
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Halen satmadým. Turþu isteyene ücretsiz gönderirim.
Gram altýn bazýnda xu100 covid zamanýn bile aþaðýsýndayýz. 2000 yýlnda 39 muþ.. þimdi ise 1.9…
Vay anasýný neredeyse 20 kat potansiyeli var. Vay ki vay… Çýtak Ayþe teyze bize 20 tur bindirmiþ. Reis gelmeden borsadan çýkmýþ altýna gömmüþ parasýný yürümüþ gitmiþ.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ne kadar ilginçleþti piyasa Türk Ticari gemisi vuruluyor rusya iddialarý var aselsn yukarý alýp diðer tahtalar ne olacakmýþ havasýndaBizim karadenizde bir söz vardýr bede dünya piyasalarý için söyleyeyim Mera da balýk yoksa denizlerin karýþmasý gerek yani hava esmesi lazým piyasalarda balon , altýnda balon hikayeleri ile nereye kadar piyasalar trade piyasasýnda devam eder.
Ons soranlar mevcut istenilen düzeltmeler gelmiyor bu yüzden bana göre ipler daha çok geriliyor özellikle aylýk indikatörler çok gergin .
2022 den gram altýn taþýyan biri olarak söylüyorum bunu düzeltmeler zayýf sadece kýsa vade indiaktörlerin gazý alýnýyor daha yukarlar hedeflenecekse altýnda uzun indikatörlerin gazý alýnmasý gerek ama orada makinalarla trade sistemi kurulmaya baþlandý.Buda benim hoþuma gitmiyor saðlýklý hareketler olacakký yukarý hareket devam etsin
Yer Ýmleri