mesaj 7781 den devamla,
saat 10, 11 ..peþi sýra gelen zorunlu yükseliþ hali, altta short kriterleri indikatörleri 18 barý hariç artýk stabil yaptý,
18 barý ise zaten bir kör bar(indikatörleri körlemek için),
bu þu demek :
bu gün kuvvetle muhtemel piyasa bir short yememeden kapatýr, gelen short barlar ise
piyasayý shorta sokmak için deðilde yataya sokma mahiyetinde olur/kalýr,...
kýsaca bu gün yükseliþin devamý yada bu olmaz ise yatay, yarýna devam,
akþam kapandýktan sonra yazarým
yinede short kriteleri aþaðýdadýr
xu030 short için kriterler
saat 13:00 L<12238.xx
saat 14:00 L<12238.xx
saat 15:00 L<12238.xx
saat 16:00 L<12238.xx
saat 17:00 L<12238.xx
saat 18:00 L<12239.xx
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Son dakika: Hatay'da 4.2 büyüklüðünde deprem
Hatay’ýn Antakya ilçesinde meydana gelen 4,2 büyüklüðündeki deprem, kent merkezi ve çevre ilçelerde hissedildi.
Þu bir yerde not olarak kalsýn
Zamaný gelince
TOKÝ konutlarýný görelim
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
nereden bu kanýya varýyorum, mavi tranjý simule ediyor,...mavi saða düz yataysa short bar düzeyinde kalýyor,..tranja baktýðýmýzda 18 e kadar düz çiziyor,..dolayýsýyla short bar gelse dahi bu ilk etapta trend halinde short olmaz,..piyasa en fazla yataya girer ki zaten ilk 3 saatte yapacaðýný yaptý,...
short gelmediði için üzgünüm,...ama en azýndan dötündeki fitili ateþledik ve geçen hafta ki yatayýndan çýkardýk þerroyu,
ha ha ha
Konuyla ilgisi yok ama... Arbitraj vb. nedenlerle ilgilenmek lazým.
Ons Altýn 4.9xx lere giderse þaþýrmam...:
![]()
Link yokdu .Yalnýz buraya yazdýkdan sonra bir numara aradý ve herzamanki gibi googla yazdým numarayý.genelde numaralarý yazýnca xx adet yorum filan yazar .bilmediðim numaralarý açmam.Ama bu numara da yorum filan yapýlmamýþ.
Sildim numarayý.
MKK ya bakabilmeyi anca baþarabildim.Bir sorun görünmüyor..1994 de krizinde açtýrdýðým hesabýn halen daha aktif olmasý þaþýrttý sadece.unutmuþdum ben o hesabý.0,22 lotluk bir hisse varmýþ.Herkese benden bir çay .![]()
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Yer Ýmleri