kayyým kararý çýkarsa genel baþkanlýk veya yönetimin imzasýyla alýnan tüm kararlar yok hükmünde olur
aynen tayyibin diplomasýnýn 3 yýllýk çýkýp tüm kararname, atamalar hatta uluslararasý anlaþmalarýn hükümsüz kalmasý gibi..
kayyým kararý çýkarsa genel baþkanlýk veya yönetimin imzasýyla alýnan tüm kararlar yok hükmünde olur
aynen tayyibin diplomasýnýn 3 yýllýk çýkýp tüm kararname, atamalar hatta uluslararasý anlaþmalarýn hükümsüz kalmasý gibi..
https://www.youtube.com/watch?v=mV-j...j9F7Sc&index=1
Þortculara gelsin....![]()
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
Hesap dönemi yýllýk.
1 Ocak -31 Aralýk...
Aslýnda Türkiye de enflasyon muhasebesi pandemi dönemi sonrasý baslamaliydi ama sisteme geçiþ zor olduðu için uygulama geç yapýldý...
MB 2025 hedefi %21 di... %31 e revize oldu.
Bu þekilde hesap yapan kurumlarýn ve iç siyasetin olduðu yerde hedef tutturmak ve bu tarz resmi iþleri organize etmek de zor..
Millet Reis in kararnamelerine alýþtý.
Çýkarsýn kararname enflasyon muhasebesi den çýkalým , baktýk olmuyor þak bir kararname daha tekrar girelim bakýþýnda...
Yani o da baska bir konu..
23 sene ...Ne kararlar alýndý bu sürede...Ülke nereden nereye gitti.. O konu kapanýr bir þekilde..Yoksa altýndan kalkilamaz kaos olur.
Kapanmayacak konu Ýmamoðlu nün diplomasi iþi
Neyse Adalet bakaný birazdan tweet atar, Adalete e olan güvenimizi tazeler..
sorun 23 senelik deðil c.baþkaný seçilmesi sonrasý yoksa baþbakanlýk dönemine iliþkin bir yaptýrým olmaz
lakin dediðiniz gibi altýndan kalkýlamaz bir durum olur ve dünyaya rezil oluruz, düþünsenize son 10 yýllýk ihaleler bile iptal olur çünkü atanmýþ bakanlarýn imza ve görev yetkisi de yok hükmünde olucaktýr..
Adsýz.jpg
...............
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
1 Temmuz'da 47,16'dan aldýðým altýns1'i 77,40'tan satýþa koydum
Haftaya 80-90 tl olabilir
Lakin ben artýk çok þiþtiðini düþünüyorum
Gram 10 bin TL olacak
Ons 5 bin dolar olacak
Neden milletimi zengin edecekler
Bu kadar olumlu konuþuluyor
17 Ekim'de yazmýþým bunu 5 gün olmuþ yüzde 10 düþmüþ
Altýns1'i tabana yapýþtýrmýþlar
Bakalým neler olacak
Bir þey bildiðimden deðil ve böbürlenmek için de deðil yazmamýn sebebi zamanlamam çok iyiymiþ
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri