Çok yüklü longdum þimdilik kar cebe yakýþýr
Sabah ki hareket müthiþ supriz oldu
Tekrar long olacagim
Çok yüklü longdum þimdilik kar cebe yakýþýr
Sabah ki hareket müthiþ supriz oldu
Tekrar long olacagim
Sahaya gelirsek chp de ve piyasada bir rahatlýk var , Özel bugun isveçe gidiyormuþ programýný ertelememiþ , sabah haberlerde fox muhabiri anlatýyor geçen davada 7 otobüs çevik kuvvet otobüsü vardý þimdi 1 tane diyorbugun güne yeni operasyonla baþlandý , hatta yeni daha önce kullanýlan ayný dedikodular var dün akþam dostlarým msj atmýþ graf bakýyorsun herkes hazýr , výop tarafý hazýrlanmýþ pastasý pazartesinden beri makinalar yaðlanmýþ her 2 yöne ýnsýder üzerinden hareket etmeye sonuç olarak graflara bakýldýðýnda geçen cumadan beri bu hafta ne olacak hepsini biliyorlar hafta baþýndan beri iþlemleri bu yüzden 240 dk grafý öyle duruma getirdilerki ince iþçilik var
17 sinde geçen cuma kanal alt bandýndan açýða satýþlar kapatýlýp alýma geçiliyor piyasa bu hafta dava vs den dolayý kenarda ama bakýyorsunuz pazartesiden beri yukarý hareket devam ediyor kim yapýyor badem ýnsýder kanalýn içinde dün direnç bölgesinden kapattý formasyonu gelen habere göre kýrýlýmý yapacak bizde burada omu olur bumu olur diyoruz bakalým ne tarafa kýracak.
Ne diyorlardý artýk kimsenin tapusunun, diplomasýnýn garantisi yok ellerinizden alabilirler.
https://x.com/KaracasuHande/status/1981000966632538554
Sabah ki hareketin nedeni
Saat 9 gibi izledim
Adliye önünde tek bir polis arabasý varmýþ
Ytd
Cidden her sabah bir aksýyon var. Býktýk
.......
Rasim Ozan Kütahyalý:
Þu an Ýsmail Saymaz Halk TV’de, casusluk soruþturmasý kapsamý dolayýsýyla Ýstanbul Büyükþehir Belediyesi’ne kayyum atanabileceðini söylüyor. Kayyum olarak Ýstanbul Valisi’nin Ýstanbul Büyükþehir Belediye Baþkaný olarak atanabileceðini ifade ediyor. Durum çok ciddi. Ortam kritik.
Yer Ýmleri