Artan

21,78 10 18:10
47,84 9.98 18:10
15,43 9.98 18:10
35,28 9.98 18:10
16,43 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

15,48 -10 18:10
10,72 -9.99 18:10
121,00 -9.97 18:10
23,04 -9.93 18:10
4,64 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.509.377.633,50 18:10
15.333.223.165,25 18:10
10.229.415.571,64 18:10
8.925.760.735,95 18:10
8.908.191.607,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8001 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LXVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    iddianamede ne yazdığının, kaç sayfa olduğunun, doğru mu yanlış mı olduğunun bir önemi yok şu aşamada.
    belli ki, çok uzun bir yargılama süreci olacak.
    piyasa için sıkıntı olacak şeyler:
    ibb kayyum atanır mı?
    chp'ye bir ceza gelir mi? (para yardımı kesintisi-kapama vs)
    bu yargılama ve tutukluluk esnasında olası bir seçimde yeni cumhurbaşkanı adayı kim olacak?
    kurt-kuzu hikayesi yaşanıyor şu anda, suyu neden bulandırıyorsun diyor kurt.
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    iddianamede ne yazdığının, kaç sayfa olduğunun, doğru mu yanlış mı olduğunun bir önemi yok şu aşamada.
    belli ki, çok uzun bir yargılama süreci olacak.
    piyasa için sıkıntı olacak şeyler:
    ibb kayyum atanır mı?
    chp'ye bir ceza gelir mi? (para yardımı kesintisi-kapama vs)
    bu yargılama ve tutukluluk esnasında olası bir seçimde yeni cumhurbaşkanı adayı kim olacak?
    kurt-kuzu hikayesi yaşanıyor şu anda, suyu neden bulandırıyorsun diyor kurt.
    Aynen öyle. Bu sorular belki min 2-3 sene boyunca sürekli sorulacak... Davalarin 5 sene kadar süreceğini söyleyen bir hukukçu okudum

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Aynen öyle. Bu sorular belki min 2-3 sene boyunca sürekli sorulacak... Davalarin 5 sene kadar süreceğini söyleyen bir hukukçu okudum

Yani 23 yıldır mutluluktan ayaklarımız yerden kesilmişti, şimdi 3-5 yıl daha bu süreç devam edecek, istikrarsızlığın istikrarı önemli tabi.!
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

4.  Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    Yani 23 yıldır mutluluktan ayaklarımız yerden kesilmişti, şimdi 3-5 yıl daha bu süreç devam edecek, istikrarsızlığın istikrarı önemli tabi.!
    Çok iyi bir tespit tebrikler. İstikrarsızlığın istikrarı…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    Buna halk arasında kendi düşen ağlamaz deniyor...
    Başka bir tabirle de ne ekersen onu biçersin de denebilir...

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Buna halk arasında kendi düşen ağlamaz deniyor...
    Başka bir tabirle de ne ekersen onu biçersin de denebilir...
    Katılıyorum ama bu kez herkes hortlak görmüş gibi bıkkın, yorgun ve inancını kaybetmiş durumda.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    Katılıyorum ama bu kez herkes hortlak görmüş gibi bıkkın, yorgun ve inancını kaybetmiş durumda.
    geçen gün de yazmıştım fakirlik kabul edilen ve alışılan birşeydir. bugün et ve meyve yiyemiyoruz diye şikayet edersiniz, 1 yıl sonra sadece pirinç yer ve şükredersiniz. tüm fakir coğrafyalarda aynı bu durum var.
    ülkeleri ileri götüren, demokratikleştiren orta sınıfın genel nüfus içindeki oranıdır, ne kadar yüksekse o kadar iyidir.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •