Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
bizim ilçede en güvendiðimiz fiyatlarý en yüksek olan kasapta yapýlan kontrollerde tek týrnaklý hayvan eti çýktý..katýrcýya eþek eti yedirmeye çalýþmýþlar..ucuz kasaplarý siz düþünün..
Þans kader kýsmet 5 kuruþ.
Ýþimiz Tanrýya kalýyor yani her þeyde olduðu gibi.
Ortaköy en lüks semtlerden biri orada 2 yavru kumpirden gitmiþ yeni
Önceden de Taksimde gidenler var.
Youtubede gýda dedektifi diye kanal var onlarýda izlerim þekerden bile zehirlenenler varmýþ.
Vel hasýl kendi kendimizeyiz.
Sürkülasyon azaldý pahalý olduðundan alan olmayýnca þirketler nasýl koruyorlar belli deðil artýk.
Geçen bende kontrollü yaparlarken denk geldim karfurdan aldým.yazýmý carfursa olan.Tarih kontrollü.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri