Eðer köylünün kredi borcu varsa ziraatten arýyorlar akp ye vermezsen geri isteriz diye. Kredi faizi ayaðýna CHP li üstelik il yönetiminde seçmenin bile önceki seçimlerde verdiðini biliyorum. Kredi kartý ve kredi borcu olanlar hiç azýmsanacak gibi deðil. Ziraat Bankasýba sabahýn köründe annesini babasýný getirenler var kredi çektirmek için.
Ben anketlere inanmam. Þuan akp yi %30 üstü gösterenler kesinlikle þiþirme. %20 üstü bile zor bana göre. Ama içeri girme korkusuyla oranlar oynanýyor.
PKK ile Suriye ordusu arasýnda çatýþma çýktý: PKK'lýlar takviye birlikler gönderiyor
Suriye ordusu ile PKK/YPG arasýnda Rakka'da çatýþma çýktý. PKK/YPG'lilerin bölgeye takviye birlikler gönderdiði belirtildi
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Gökhan Günaydýn
@gunaydingokhan
·
15 Kas
40 milletvekilinin diplomasýnýn sahte olduðu iddia edilirken, TBMM sessiz kalamaz.
Tüm milletvekillerinin diplomalarýnýn gerçekliðinin üç ay içinde teyit edilsin, varsa sahtekarlýklar ortaya çýkarýlsýn, milletvekillikleri düþürülsün.
Kanun teklifimiz
https://x.com/gunaydingokhan/status/1989708262170632643
Sindoma temel & teknik analiz
borsa genelde sayfam mevcut.
výop ta bazen sayfalar çok hýzlý ilerliyor yazýlan yorumlar çok arkada kalýyor özeldende ayný sorular soruluyor zamaným olursa bu sayfada graflar bazý yorumlar paylaþýcam zaman zaman .
Yer Ýmleri