Bizim pala kayacaklarını anladı heralde 10700 ü geçmedi..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Bedri ses yapma bugun formasyon çalışması başladı lime lime koparacam yine
kopar affetme..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Sindoma dişleri yeni yaptırdın...parçala lime lime et palayı...dişçiler de çok para alıyor.
yok bende sürmene bıçağı var askıya alıyorum bir parça alıyorum viskimi içiyorum bir parça derken bir bakmışım löp löp doğruyorum geçen hafta işler güzel gitti bakalım bıçakları biledik yarına ola hayrola
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR. Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
yok bende sürmene bıçağı var askıya alıyorum bir parça alıyorum viskimi içiyorum bir parça derken bir bakmışım löp löp doğruyorum geçen hafta işler güzel gitti bakalım bıçakları biledik yarına ola hayrola
Sürmene çelik konusunda Türkiye'nin en iyi ustalarına sahip...zamanında çok usta keseri aldım ...bereketli olsun.... afiyet olsun.
Sürmene çelik konusunda Türkiye'nin en iyi ustalarına sahip...zamanında çok usta keseri aldım Aslan AKSOY dan...bereketli olsun.... afiyet olsun.
balık kesmeyi yemeyi severim bir dostum set olarak hediye etmişti takıyorsun bıçağı ince bir dokunuşla balığı bozmadan kesiyorsun ettede öyle herkese afiyet olsun
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR. Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri