Her yerde babacan ekonomin baþýna geldiði için yükseliþ olmuþ böyle yazýlar var![]()
Her yerde babacan ekonomin baþýna geldiði için yükseliþ olmuþ böyle yazýlar var![]()
Olm n'oliy? Turizme operasyon çekiyorlar desek...
Bu sezon bitti, gelecek sezona da unutulur gider.
Lakin art arda böyle haberler...:
"
Hollanda'dan Ýstanbul'a gelen iki kýz kardeþ, konakladýklarý otelde mide bulantýsý, kusma ve ishal þikayetleriyle hastaneye kaldýrýldý. (Ekol TV)
Yedikleri yemekler:
- Kavurma
- Cað kebabý
- Tavuk burger
- Ýþkembe
- Midye
- Milkshake
"
https://x.com/gusholderhaber/status/...422552955?s=20
EK: Yalýnýz bunlar da mý gurbetçi bilgi yok haberde... Eðer öyleyse gurbetçiler memlekete "sakataaaaaatttt!" diye gözü dönmüþ biçimde giriþ yapýyor sanýrým![]()
dün görüþümü bu konu ile ilgili yazdým , piyasa ýnsýder ve makinalar üzerinden döndüðünde altý dolu hikayesi olmayan piyasaya fýsýltý ile yeni hikayeler yazýlýyor bugun çeliklerle ilgili haber , ulaþým 1 aydýr açýða satýldý indikatörler diplere geldi tepki vermesi normal , bankalar kasým enflasyon verisi 1.50-1.60 cývarý gelecek dedikodularý ile piyasada 2 makinayý tahtalara giriþini gören traderlar ve aracý kurumlarla bugun piyasa oynadý benim gördüðüm.
dip not kasým ayý fonlarýn kapanýþ ayý bununda etkileri var diye düþünüyorum
Ýkinci el araç satýþlarý gerilemiþ, elektrik li araçlarýn satýþlarý artmýþ,ikinci el araçlarý n satýþlarý artacak diyor yani
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Yer Ýmleri