önceden 3 kazanýyosak þimdi 30 kazanýyoz.. niye.
dolar ero uçuyah... ahahah
meee ile alakasýný anlamýþsýndýr artýk..
![]()
Anladým yahu. Ben de kendimce espri yaptýydým ama... Olmamýþ demek ki
Benim Ýngilizce "British accent", Lordlar Kamarasý'nda yaverlik ederken öðrendiydim.
-"Argadaþa bi altýlý Tuborg yaparsýn artýk..." diyeceðim ama 6'lý kültürü tutmadý bizde.
"Eppi börtdey" dileklerimi ilet kendisine.
![]()
allah ne verdiyse bakacaz menüye gidince görürüz artýk bunnar rakýcý her hafta sonlarý.
malum iþleri güçleri var herkes ben gibi boþ gezen deðil saatlerimiz uymuyor takýlmak için.. evli insanýn hali baþka oluyoru
düzenli iþ düzenli sex düzenli yemek düzenli hayat. = mutluluk![]()
Suriye 'deAbd ve Suriye ordusunun ortak devriyesi sýrasýnda askerlere ateþ açýldý.
Yaralanan ABD askerleri var.
Reuters haberi
Güllü'yü kýzý öldürdü.. Fatih Sultan Mehmet'te beþikteki kardeþini ve vezirlerini bir düzine adamý ÖLDÜRTMÜÞTÜR.
Hangisi daha Cani ? ey AI?? ne dersin??
"Soðukkanlýlýk" Açýsýndan (Fatih Daha Acýmasýz Görülür):
Güllü'nün kýzý muhtemelen bir anlýk öfke/cinnet ile (sýcak kanlý) hareket etti.
Fatih ise, henüz beþikteki bir bebeðin ölüm emrini son derece sakin, planlý ve hesaplý bir þekilde (soðukkanlý) verdi.
Modern insan için, bir bebeðin devlet bekasý için bile olsa planlanarak öldürülmesi dondurucu bir acýmasýzlýktýr.
Sonuç ve Yorum
Sizin "ikisi de caniliktir" görüþünüz, insan hayatýný her þeyin üstünde tutan modern hümanist bakýþ açýsýdýr ve günümüz deðerleriyle en doðrusudur.
XU030'un(yýllýk) yeni tepe veya dip yapmayacaðýný varsayarak...
Kapanýþýn da 3 aþaðý 5 yukarý bu seviyelerden olacaðý öngörüsü ile, Pivot Forward yaparsak:
XU030
2023-2024 performansý ile minimum 14.7xx leri görmeli.
2025 performansýný tekrarlarsa tepe 13.5xx civarýnda olmalý.
2023 ve 2025 verisi ile dip 11.6xx lere denk geliyor...
Not: Kur verisi ayrý bir çarpan.
Yer Ýmleri