Ben fenerli deðilim ama bu adamý gözaltýna alýrsan uyuþturucu kullananlarýn hepsini alman lazým. Tutuklarsan hepsini tutuklamak lazým. Kuvvetli delil olmadan Ersoy dahil kimseyi tutuklayamazsýn. Benim anlamadýðým MHP nin içinde olduðu bir savaþ var diðer tarafta akp den olanlar da var. Buradan çýkan savaþ nereye kadar gider bakabsgiz
mesaj 1156 dan devamla,
3 haftalýk düþme eðliminin bu hafta son haftasý idi, günlerden çarþmaba, yarýn perþembe,...cuma haftayý kapatýr, ...
haftaya 1 hafta yükseliþ eðilimi öngörüm var, bkz tablo,
buna göre short haftanýn son haftasý, tabloya göre haftaya bir hafta long hafta olacakmýþ,...daha sonrasýda 12 hafta düþme eðlimi imiþ(5 ocaktan itibaren),
ben haftaya yükseliþ beklediðimden bu hafta artýk yavaþ yavaþ bir sonraki haftaya evrileceðinden,... yani short hafta long haftaya devir olacaðýndan hareketle,
short haftayý elden býrakmadan long için müteyakkýz(tetikte) olunmalý derim,...hafta geçiþlerinde genelde öyle oluyor çünkü,
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
3 hafta düþme eðlimi 8 aralýkta baþladý,...
xu030 için bu rakam 12132.xx,
3 haftanýn geneline baktýðýmýzda 12502.xx te tepe var,..sonrasýnda aþaðýya almýþýz almasýna ama bu 12186.xx e kadar olabilmiþ,
kalan 2 günde bu aþaðýya kadar 8 aralýk kapanýþýna ne kadar daha short geliþir?..
çünkü crismýsta var bir taraftan, sp yi izlediðimde dün ve önceki gün çok crismas arzusu vardý sp de,...
benimde öngörüm daha ziyade sp den,...
iþte short haftayý gözetirken haftaya baþlayacak long haftada bu nedenle müteyakkýz lýk istiyor,
bizde henüz crismas olmadý çünkü,...
olaya doðrucu davut bu sistemden baktýðýmda günlükte 6 gündür yatayýz,
saatliði hiç konuþmayalým,..malumunuz,...
buraya artýk her iki yönde bir forcing declarition gerekiyor,...
yani artýk hareketlenmeliyiz,...müteyakkýz olaraktan,...
short hafta bitimine doðru devam ederken long hafta geçiþi ????
bu yatay günleri bozabilecekmi????
BTC grafiði,
iki pembe ok arasý üç kaaad yükseliþ,...10 haftalýk periyodum ise 27 Ekimde baþlamýþtý 9.haftasýndayýz,
bunun 6 haftasý yataydý, biz bunu gerçekledik, BTC yapmadý,....3 hafta düþüþ eðilimi idi biz yatay sardýk, BTC de bulunduðu yerden yataya sardý, SP de son iki gün haricinde ayný þekilde, xu030 gibi,..
karþýlýðýnda ABD tarafýnda Trump baskýlý faiz indirimleri var, ardaþýk geliyor bir süredir ve devam etmesi yönünde Trump tazyikleri devam ediyor,...
BTC ise buna raðmen yerinde rayýnda olmayý býrakýn kuvvetli düþüþ sonrasý birde baskýda kaldý,
BTC grafiðinde ilk pembe ok ikinci pembe oka hizalanýyor arasý giydirme yalan disturbation adý her þey olabilir,...
ikinci oktan sonra düþüþe 6 hafta yaty geriði geri sardýrmasý gerekirdi, yapamadý, bunun için sadece önümüzdeki haftasý kaldý, benim öngörüm 1 hafta yükseliþ olan bölüm,
Eðer Trumpýn faiz indirimleri gerçekçi olsa iþ yapsa ve dolar üretse bunun baþta BTC olmak üzere coinlerden geçmemesi coinlerle buluþmamasý imkansýz,..serbest kalan bir dolar illaki coine alým yönünde yapýþýr,...
sonuç olarak bu yok,...BTC zaman uymadý, bu þu demek uymayan hep uymaz,
burada xu030 ve SP yi nizami görürüken BTC yi gayri nizami görüyorum,..yani ters takýlacak,...
normalde BTC nin 5 ocakta baþlayacak 12 hafta öncesinde þu anda 10 haftayý bitirirken ikinci pembe oku hizalamasý gerekiyordu,...
bu þimdilik yok, kalan 1 hafta içinse artýk ??? yada kaldýraçlý short olanlar dikkatli olmalýlar,..
neticede BTC önümüzdeki zamanda hedef seviyelerim olan 738xxx ve 60xxx-65xxx hedeflerinde görüyorum,..bu illaki olacak 2026 da,..
ama gayri nizami hareket ederk olacak bu,..çünkü bir kere þaþmýþ yerinde rayýnda deðil,...
yan yoldan devam
Son düzenleme : indregandi; 24-12-2025 saat: 21:28.
aselsanda öncelikli 3 alým yeri öngörmüþ idim, 3.den dnerek þu anki sviyesine geldi,
1.pazar sorunu yok,
2.endex i hareket ettirmektede oldukça kullanýþlý,...
böyle bir zamnda yine parladý parlatýldý,..bende 4.yeri ekledim,...
4.yer ayný zamnda satýþ olasýlýðý içinde içinde bir baþlangýç oluþturabilir??? ama yön daha ziyade kýrmýzýnýn sýnýrlarýna doðru duruyor,...
Yer Ýmleri