Günaydýn cemaat bol kazançlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Günaydýn cemaat bol kazançlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yalova’da IÞÝD operasyonunda polise ateþ açýldý: 7 polis yaralandý
Yalova'da polis ekipleri tarafýndan yapýlan IÞÝD operasyonu sýrasýnda þüphelilerin polise ateþ açmasý sonucu çatýþma çýktý. Çatýþma sýrasýnda 7 polis yaralandý. Bölgede çatýþmalar 6 saattir sokak aralarýnda devam ediyor.
Tarikatlara izin verirsen kollarsan olacaðý bu sonrada polis þehit oldu tâbi tâbi maaþ baðla cennete gitti de yine din eliyle kandýrmaya devam
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Kibarca uyarýda bulunmuþsunuz
Biraz daha dikkat ederim lakin geçmiþte benzer olaylarý mevcut olmasý ve herkesin de bu pencereden bakmasýna istinaden espri mahiyetindeki yorumum gayet açýk
Mesela þimdi atayiztler düþünsün cümlesi esprili bir ifade ben bunu herkesin inandýðý þekilde gördüðü durumu (alkah diyen horoz Allâh yazan domates) esprili bir dilde belirttiðim zaman rahatsýz olunmasý uyarýnýzdaki kibarlýktan daha kaba
Ýnanca saygýlý olmak ile alakalý aþaðýda dinin aþýrý savunucularýnýn 7 polisi yaralamasý konusýnda da bir yorum bekliyorum
Mesela allah belasýný versin þu tarikatlarýn gibi
Kendi düþüncenizle ateist liði küçümsüyor sunuz
Ne hakla bumu inanca saygý
Ýlk insan ateistti
Sonradan taþa topraða yere göðe havaya suya tapmaya baþladý
Bu bir süreçti inkar ve aþaðýlama deðildi
Beyni geliþtikçe farkýndalýk yanlýþ doðru etki tepki kavramlarý ortaya çýktý
Acizliði ve hormonlarýn etkisi ile kurtulamadý bir türlü ilahilerden
Gelelim boþ dolu mevzusuna
Dolu olarak gördüðün o inanana ne söylersen söyle deðiþmez depremde yaðmurda kazada Allah'tan o istemez ise yaprak kýmýldamaz der
Fakat boþ olarak gördüðün ateist depremin jeolojik yaðmurun süblimleþme kazanýn dikkatsizlik ile gözlemleri araþtýrmalarý ve deneyimleri ile olduðunu söyler
Ezcümle
Ýnanan sorgulamaz biat eder
Ýnanmayan sorgular tarif eder
Þimdi dolu ve boþ yargýlamaný bir daha düþün ama bu sefer biat ile deðil akýl ile
Ýþid ***lerine bir þey demedýn hala özel harekat göndermiþ Türk polisi
7 polis yaralý demiþtim
Yer Ýmleri