S1'i öpmüþler 2026 ya 100 tl ile giremeyecek anlaþýlan
S1'i öpmüþler 2026 ya 100 tl ile giremeyecek anlaþýlan
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
askerlikte müthiþ bir argo vardý bir zamanlar. gençler bir þekilde kendini normal ifade etmektense eril kültürle içli dýþlý idi... sahi burada da benzer bir oluþum var gibi geliyor bana...
birbirini tanýyan birileri dönem dönem takýlabilirler ama sanýrým forumu bayanlar da okuyor biraz daha dikkatli olunmasý mümkün deðil mi?
Aslýnda biraz emlak haklý. Viop konuþan yok burada sýkýntý bizim de çok geyiðe dönmemiz. Viop topiði burasý. Ben hisse topiklerinde yazmayý kestim kendimce nedenlerimden. Hissecinin burada ne iþi var? Zamanýnda çok laklakladýk ama en azýndan artýk vob yapman batarsýnýz demiyoruz
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Arkadaþlar din konusunda inandýðýnýz ya da inanmadýðýnýz sizi baðlar hakarete formu çirkinleþtirmeye gerek yok. Herkes inanca saygý göstermelidir.
Birbirinizin anasýna avradýna küfür etmeyin *****zýn avradýnýzýn burada sizin yaþadýklarýnýzdan haberi yok her insan bu küfürleri kaldýrmaz olay baþka yerlere gider bende buradan bütün herkesi þahit tutuyorum yaþanacak hiç birþey þeyden sorumlu olmam diðer bir konu din olayý herkes neye inanmak istiyorsa inansýn herkesin inancýna saygý duyulsun bu konulardan bende rahatsýzým .
haa kaðýt alacýn
ATSYH
emme 55-65 aralýðý gelirse... gelmiyorbekliyoruz
![]()
Yer Ýmleri