senenin son iþlem günü her zamanki gibi mymýy. Bakalým kapanýþa doðru yukarý doðru bir atak yapacaklar mý?
bu vade teb ve garanti long pozda saðlam zarar yazdý.
bear abi yok mu? o vade sonlarýnda excel dosyalarý ile bir hesap kitap yapar, ayrýca yýl sonu olduðundan senenin bir mr'ýný çeker bizlere.
Açtýðým pozlar beni baðlar, benim aklým bana ancak yetiyor.
Benim ilavem ise
Demans artar
Lakin bu yapay zeka enerjiye talebi arttýrýr
ve her þeyi kendi yapar
Bir þirket düþünelim enerji üretir sonra her þeyi kendi üretir ne ihtiyaç duyarsa.YTD.
Enerji baðlamýnda ýsýnma sorunu dünyanýn nasýl çözülecek kafama takýlan, büyük bir klimamý yapacaðýz.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Monk dan sonra Hýgh Potential le takýlýyorum bende.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
geçmiþe baktýðýmýzda çýkardýðýmýz sonucu tüh wah eywahlar eþiliðinde gelecekte bulma arayýþý içerisine,..
yeni emekli olmuþ bir kiþi için izlenen yol doðrudur,..semeresini görme þansý olabilir,...
bir örnek vereyim ben,
borsaya kote olan bir þirkette 5 sene çalýþtým,..sonra ayrýlýrken,..kýdem tazminatým sorun oldu,..
vermeyiz dediler,
o þirkette çalýþýrken her defasýnda þunun hissesinden her ay alayým dedim,..
o dönemlerde borsa ile aramda mesafe vardý bir sðukluk yaþýyordum,
alýrdýn býrak bulaþma çeliþkileri neticesinde almadým uzak durdum,
uzatmayayým,
nihayetinde kýdem tazminatý için bu þirtketi bir güzel mahkemeye verdim,..1.5 sene sonra kýdem tazmýnatýný hukuken aldým,
o 1.5 sene bekleyiþte, ulan dedim þayet bunun hissesinden alsaydýn eðer bu þirketi mahkemeye vermeye gerek duyarmýydýn?..
çok fena yükselmiþti öyle böyle deðil,...
borsa böyle bir þey,...
þunu demek istedim þimdi bu yaþadýðýma baktýðýmda tüh vah,...ama eylemde olsaydým eðer bunu deðerlendirme þansým olabilirdi,...çünkü sadece üzerinde bulunduðu arsasýna baktýðýmda dahi þirket kat kat fazlasý ediyordu,...
her neyse uzatmayayým,...
eylem,...eylem önemlidir,...çok kýsaca hiç bir þey yapmamaktan alýnan mesafedir,..kýsaca bir þey yapmaktýr,..
ülke ayakta durduðu müddetçe borsa iyidir,..
biraz ihtiyarlarýmýz al/sat yapsýnlar, daha ihtiyarlarýmýz kaldýraçlý oynasýnlar,
gençlerimizde beðendikleri hisseleri ömür boyu taþýsýnlar,...
kýssadan hisse![]()
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
indregandi adlý kullanýcýya tekrar itibar puaný vermeden önce biraz diðer kiþilere de puan vermelisiniz.
eyw reyiz. birazda psikoloji.
hergün ekrana bakan biri için zor...
Yer Ýmleri