Originally Posted by mandradasutvar Merak etme yabancýya gitmiyor. Toplamý sýfýr sen eksi iþen biz artýyýz yok ben eksi deðilim... EMLAK üçün dediydim daþ, toprak, çimentooo... onu biraz üfülemiþ
Originally Posted by bahriyeli ordaki fiyatlama arsa deðerinden baðýmsýz dairenin imalat maliyetiyle ilgili üstünü ev kaskosuyla tamamlayacaksýn .. istersen astroid düþer uçak çarpar klozu bile ekleyebilirsin Asteroit düþse ev kaskosuna bakar mý? Nasa dünyanýn parasýný verir zaten Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Originally Posted by mandradasutvar Asteroit düþse ev kaskosuna bakar mý? Nasa dünyanýn parasýný verir zaten Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi 2-2.5 km yarýçaplý göktaþýnýn yaratacaðý zinzirleme reaksiyondan sonra ödeyecek birini bulursan tazminatý alýrsýn sen yeterki prim öde ))
Originally Posted by bahriyeli 2-2.5 km yarýçaplý göktaþýnýn yaratacaðý zinzirleme reaksiyondan sonra ödeyecek birini bulursan tazminatý alýrsýn sen yeterki prim öde )) Ayasofya nýn evini periþan edecek asteroit 1 kg yeter… herkesin evi Mert aða nýn ki gibi deðil Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
2026 ya ayþe teyze 100 tl ile girdi (s1) Nice 100'ler göresin ayþe teyzem
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Originally Posted by mandradasutvar Ayasofya nýn evini periþan edecek asteroit 1 kg yeter… herkesin evi Mert aða nýn ki gibi deðil Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi 7 katlý bina da zemin kattayim. Sucuk olurum
Originally Posted by indregandi pazartesi çizdiðimiz bu üçgeni terk edemedi ve üçgen içinde kapadý, ayný zamanda vade sonu olduðundan bir önemi de yok,.kapandý iþte,.... ben yeni yýlda mesaj 2153 ve 2158 den konuya devam ederim,..... herkese tekrar saðlýklý mutlu ve huzurlu bir yeni yýl dilerim mesaj 2153, 2158 ve 3011 den devamla, öngörü 1 haftalýk çýkýþ eðlimi idi, bu gün son iþlem günü,...
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Originally Posted by Ayasofya 2005 7 katlý bina da zemin kattayim. Sucuk olurum Asteroid, yukarýdan yani gökyüzünden düþüyor. Üst kattakiler düþünsün. [emoji23]
Forum Rules
Yer Ýmleri