Altýn iþlemlemlerini artýk altýna dayalý coin üzerinden yapýyorum istediðin kaldýracý kullan..fiyat makasý yok..7/24 olmasýda güzel..
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
sene 2015,....
7 haziran ve 1 kasým seçimleri,...3 ay ara ile,...
7 haziranda KK emekliye zam istedi,...
oysa AKP nin birinci çözüm süreci duvara toslamýþ ve AKP ye destek azalmýþtý,..
neticede seçimlerde AKP %39 oy alarak çözülme iþine halk tarafýndan ceza kesildi,...
hükümet kurulamayýnca 1 kasýmda ikinci seçim yapýldý,
1 kasýmda KK yine emekliye zam istedi,...bu defa þunu da eklemeyi ihmal etmedi, bu Türkiyenin son seçimi olabilir,..
hem 7 haziranda hem 1 kasýmda KK emekliye zam istedi,...oysa Ulusal kaygýlarla Üniter devlete muhalefetin sahip çýkmasý gerekiyordu,..
bunu yapmadý,....imtina etti, mühürsüz oylarýn sayýlmasýna dahi itiraz etmedi,
arkasýndan AKP tarlayý baþtan baþa sürdü, Cumhurbaþkanlýðý sistemine geçildi, ikinci çözüm süreci Barýþ süreci adý altýnda
sahneye kondu,...
þimdi Üniter devlet yapýsý yine bir numaralý endiþe kaynaðý, AKP oylarý bu gün seçim olabilse, olabilse diyorum, muhtemelen düþmüþtür ve yine emekliye zam isteniyor,...bu defa muhalefette KK da yok,...
yani,....bir emeklinin bu belinde 10 kere ayný odun kýrýlmaz ki,...konu emeklimi ki,...
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Katýrcý baþkaným sen iþini bilirsin de...
Ben kamu spotunu yapýþtýrayým:
Coin piyasasý, kaldýraç ayarlama tecrübesi vb. olmayan arkadaþlar için sýkýntý olabilir.
Binance'de PAXGUSDT, Ons tarafýyla alakasý bile olmayan manipülasyonlarla,
10.10.25' de 3.600 USDT'ye pin atarak longcularý,
16.10.25 de de 4.790 USDT'ye pin atarak þortçularý biçip yoluna öyle devam ettiydi örneðin.
1 haftada piyasada kaldýraçlý cengaver býrakmadý neredeyse![]()
TOASO, Fiat'ýn PSA grubuna baðlý markalarý Türkiye'de devir almasýný kutluyor.![]()
mesaj 3645 saatlik grafikte olurya geri dönüþ olursa en üst beyaz çizgiler deðer olarak solda skalada var,...
bu deðerleri sayýsýz yukarýya çizebilirim önceden hazýrlar,...ancak olgunþlaþtýkça paylaþmak daha saðlýklý,..
hedef koyup peþine düþmek sinir yapýyor onun içun
Yer Ýmleri