ABD Baþkaný Donald Trump Kendisini Venezuela'nýn Fiili Devlet Baþkaný Ýlan Etti
Trump sýk sýk kullandýðý Truth'tan bir Vikipedi maddesi olarak kendi fotoðrafýný paylaþtý.
ABD Baþkaný Donald Trump Kendisini Venezuela'nýn Fiili Devlet Baþkaný Ýlan Etti
Trump sýk sýk kullandýðý Truth'tan bir Vikipedi maddesi olarak kendi fotoðrafýný paylaþtý.
[url=https://hizliresim.com/lui8obe][/url
1 ay önce bu deðerleri teknik yükseliþ yaþayacaðýmýzý belittim kendi seneryom ve grafiðime göre.
niçin teknik hareket dedik sistem kendine yeni kanal ve marj alaný yaratmak istediði için ve grafta görüldüðü gibi kanal içinde formasyon hikayemizden dolayý 1 ay önce 3 dolar bandýný verdim.Hikayenin devamýda yorumlarýmda yazýyorBu yüzden 2.85 üzeri çoklu kapanýþlar takip edilmeli hareketin devamlýlýðý için
ilk cortlarý aldýk bakalým.../ luppoyu elimize vermezler umarýn
son durum bende pekko long... endekis short
hisselerde de % 50 ye düþtüm. alanda gazansýn
![]()
Sindirmek olanlarý zorla ceza ile korku ile ölüm ile sindirmek ve bunu normalleþtirme ile ahlaksýzlaþtýrarak bu þekilde yaþamaya mecbur býrakmak
Bir örnek
Adam eline benzin bidonu alsa açým diye baðýrsa 100 kiþi görür 10 kiþi yapma yazýktýr der kalan 90 kiþi polisi bekler
Ama adam dindar parti beni aç býraktý sizin ben dininizi dese o 90 kiþi adam linç eder kalan 10 kiþi etmeyin yazýktýr der
O kalan 90 kiþi ahlaksýzlýðý ( karný doyuyor avantasýný yardýmýný alýyor) ile bu düzeni yaþatýyor ahlaksýzlýðý terk edince aç kaldýðýnda oda o 10 kiþi arasýna girecek
Sonrasý malum
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri