Saa demedim bekar ÇITAK. KELefendiye dedük.
Psikolojik YAS süreci 1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Originally Posted by secbul Saa demedim bekar ÇITAK. KELefendiye dedük. neyse o zaman birşey diyeceğim ama gülmeyeceğinize söz verin... 20 kişi ''söz gülmeyecez '' derse... söyleyecen
Originally Posted by çıtak neyse o zaman birşey diyeceğim ama gülmeyeceğinize söz verin... 20 kişi ''söz gülmeyecez '' derse... söyleyecen O numaraya düşmem bir daha.
Originally Posted by EMLAK has tobikte millet luppoynan şov yapıyor paraya para demiyorlar.. bedri sindo kısavade teknik analizin içinden geçiyoru. sen nerdesin yaa Originally Posted by secbul O numaraya düşmem bir daha. bende arkadaşım emlaknan konuşurum deyeceedim buna tatile gidek mi ?
Originally Posted by EMLAK belki yüzyılın zirvesidir.. ne biliyon... tam bende bundan bahsedecektim Originally Posted by çıtak neyse o zaman birşey diyeceğim ama gülmeyeceğinize söz verin... 20 kişi ''söz gülmeyecez '' derse... söyleyecen
Originally Posted by çıtak tam bende bundan bahsedecektim söyleme.. biliyom facebook link atacan. o da açılmayacak sonra falan işte.
Originally Posted by EMLAK söyleme.. biliyom facebook link atacan. o da açılmayacak sonra falan işte. valla atmıyacın... sen ekibi topla... bu sefer pislik yok
Originally Posted by çıtak valla atmıyacın... sen ekibi topla... bu sefer pislik yok 5 kişi yazıyo zaten... 20 yi nerden bulacaz yahuu
Forum Rules
Yer İmleri