caaaaaaaaaaarrrrt sabah sabah acelen ne pala.
Originally Posted by EMLAK caaaaaaaaaaarrrrt sabah sabah acelen ne pala. Pala 10 ayu gücünde. Hey maşallah
Originally Posted by EGEDUK Pala 10 ayu gücünde. Hey maşallah bi haber mi var acaba oha % 1.5 eksi gördü .. çekti ordan.
Originally Posted by Ayasofya 2005 S1 duruyor mu abi. Topik açalım bahriyeli abinin S1 uçuyor diye taban yapan herhangi bir piyasa enrsturumanına prensibimdir atlamam 74 den almadım 78 den denemelik eser miktarda var işte ..kaydedeğer değil Bırakın şu müflis tüccar gibi sürekli dükkan aç kapayı .. oturun oturduğunuz yerde
Originally Posted by EMLAK bu şarkıyı özeliklen sana hediye ediyorum... https://www.youtube.com/watch?v=TsYavJnZe8k sen anladı onu... çok sevindim yaa cahilim diye benle sohpet etmiyorsun sanmıştım
Originally Posted by EMLAK bi haber mi var acaba oha % 1.5 eksi gördü .. çekti ordan. Sn Çıtak dün bir haberden bahsediyordu. Ayrıntının peşine düşmüştü. Ne olduğunu söylemedi.
bugün anlaşılan ıslak odundan sonra odunu monte edecek gibi ..
Originally Posted by EGEDUK Sn Çıtak dün bir haberden bahsediyordu. Ayrıntının peşine düşmüştü. Ne olduğunu söylemedi. gece bitkoinlere devre kestirecek gibi girişmişlerdi... ona söylemiştim ama onlar şimdi toparlamış biraz vadeliyi neden bu kadar sattılar, fikrim yok
Forum Rules
Yer İmleri