ulen tamda hisseleri boşaltacaktım... zabah yazdımdı. verdiğim emirler gitmeyecek kesin bu işler birazda şans. Originally Posted by EMLAK bugün hisselerin çoğu ile vedalaşacam dayu altın falan hiç normal durumlar değil.. % 10 hisse bırakacam... isterse ralli yabsın.. alacağımı aldım. giderse yabacak bişiy yok. alanda kazansın.
Originally Posted by bahriyeli taban yapan herhangi bir piyasa enrsturumanına prensibimdir atlamam 74 den almadım 78 den denemelik eser miktarda var işte ..kaydedeğer değil Bırakın şu müflis tüccar gibi sürekli dükkan aç kapayı .. oturun oturduğunuz yerde Bende ful altın var sesi bile mutlu ediyor. Yükselişte daha mutlu oluyorum
Originally Posted by EMLAK ulen tamda hisseleri boşaltacaktım... zabah yazdımdı. verdiğim emirler gitmeyecek kesin bu işler birazda şans. Akşama giderler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bozkurt reis altınları satmıştı almadıysa intihar için yer arıyordur.
Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.
Originally Posted by Ayasofya 2005 Bozkurt reis altınları satmıştı almadıysa intihar için yer arıyordur. secbulu köprüde görmüşler, altını sattı ya. Bedri'de tanga problemi var. Mert akşam gelecek...Pert mi Mert mi bakarız...
Originally Posted by mandradasutvar Akşama giderler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi gitti bile... aşama kalmadı manyak lem bunnar
Originally Posted by EMLAK gitti bile... aşama kalmadı manyak lem bunnar Hayırlı olsun manyak değilller daha yeni başlıyor gibi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri