-
Ülkede federal kurumların büyük bölümüne 30 Ocak yerel saatle gece yarısına kadar finansman sağlayan geçici bütçenin süresi dolarken Senato'nun onayladığı bütçe paketinin yasalaşma süreci tamamlanamadı.
Savunma, Ulaştırma, Konut ve Kentsel Gelişim, Sağlık ve İnsan Hizmetleri, Çalışma ve Eğitim bakanlıklarını eylül ayına kadar finanse edecek tasarılar ile İç Güvenlik Bakanlığı için iki haftalık geçici bütçe öngören paketin Senatodan geçmesine rağmen Temsilciler Meclisi'nin hafta sonu toplanmayacak olması, federal hükümetin kısmen kapanmasına yol açtı
-
Savunma, Ulaştırma, Konut ve Kentsel Gelişim, Sağlık ve İnsan Hizmetleri, Çalışma ve Eğitim bakanlıklarını eylül ayına kadar finanse edecek tasarılar ile İç Güvenlik Bakanlığı için iki haftalık geçici bütçe öngören paketin Senatodan geçmesine rağmen Temsilciler Meclisi'nin hafta sonu toplanmayacak olması, federal hükümetin kısmen kapanmasına yol açtı.
Senatoda yapılan oylamada söz konusu bütçe paketi 29'a karşı 71 oyla kabul edilmişti.
Tasarılar üzerinde yapılan değişiklikler nedeniyle bütçe paketi, yeniden Temsilciler Meclisi'ne gönderildi.
Bütçe paketinin yasalaşması için Temsilciler Meclisi'nin onayı ile ABD Başkanı Donald Trump'ın imzası gerekirken federal kurumların büyük bölümü için harcama yetkisi, yerel saatle gece yarısı itibarıyla sona erdi.
Temsilciler Meclisinin pazartesi günü bütçe paketini ele almasının ardından tasarının Trump'ın imzasına sunulması ve kısmi kapanmanın kısa sürede sona ermesi bekleniyor.
-
Hayır hocam şurada bilgisine güvendiğim takip ettiğim üç dör kişiden birisiniz hükümetin kapanmasını diyorum
-

Originally Posted by
Uğur taylan
Hayır hocam şurada bilgisine güvendiğim takip ettiğim üç dör kişiden birisiniz hükümetin kapanmasını diyorum
öyleymiş... teşekkürler sayın nkn

Originally Posted by
NKN
Ülkede federal kurumların büyük bölümüne 30 Ocak yerel saatle gece yarısına kadar finansman sağlayan geçici bütçenin süresi dolarken Senato'nun onayladığı bütçe paketinin yasalaşma süreci tamamlanamadı.
Savunma, Ulaştırma, Konut ve Kentsel Gelişim, Sağlık ve İnsan Hizmetleri, Çalışma ve Eğitim bakanlıklarını eylül ayına kadar finanse edecek tasarılar ile İç Güvenlik Bakanlığı için iki haftalık geçici bütçe öngören paketin Senatodan geçmesine rağmen Temsilciler Meclisi'nin hafta sonu toplanmayacak olması, federal hükümetin kısmen kapanmasına yol açtı
-
Dünyanın bok cukuru ulkesini insanlara uber süper demokrasi beşiği diye 100 yildir kakaladilar
-

Originally Posted by
Uğur taylan
en önemli olarak, bist borsası için öncelikle şunu kabul etmelisiniz.
yabancı elinde % 65 mal varken bunu satıp % 30 düştükten sonra

eylül 2021'den sonra, bist rasyonelliğini tamamen kaybetmiştir
tüm kağıtlar spekülatörlerin, manipülatörlerin eline düşmüştür.
kim bu manipülatörler ?
patronlar... yani firmanın sahipleri
yabancı garanti bankası hissesini sattı... şahenk malını geri aldı gibi
halka arz edilmiş kağıtlar, gerisin geri tekrar patronlara geçti
-
endeks için büyük resim analizini burada yapmıştım

Originally Posted by
çıtak
şimdiiiiii
mavi yi kıran alt kırmızıya, geçen üst kırmızıya gitmek
zorundadır.
(solda alt kırmızıya hızlıca indiğimiz gibi )
başka hiçbir şansın yok...
400 dolar..
1 vakit, 3 vakit... 5 vakit... farketmez.. 400 dolara götüreceksin
götüremezsen aralardan biryerden malı kucağına bırakıp, öperler
2 milyon endeks...
imkanı var mı ?
bence
sıfır 
mavi üzerinde, üst kırmızya götürmek zorundasın.
2024 yılında maviyi geçip, üst kırmızıya doğru yöneldiğinde (belki zamanlama için erken olduğu için ) gidemeyince... devamında neler yaşandığı hem grafikte var, hemde bizler son 2 senede yaşayıp gördük
resme dikkatli baktığımızda; mavi üzerine attı, geri kahverengiye geldi (çoklu dibini yaptı ) tekrar yükselerek mavi üzerine tekrar geçti.
(gerekçeleri, haber detayları ne olursa olsun ) bu resim tekniğin mükemmel şekilde çalıştığınıda gösteriyor
-
Ya. Hocam böyle bir borsa başka ülkelerde varmı yoksa birtek türkiyeyemi özel abi devletin hiç bir kurumunda denetleme yok sıfır gıdayı düşünelim bir fiyat değişimleri varki hiç bir yaptırım yok istediği gibi oynuyolar abi SPK neden var misal klser yirmi küsürden halka arz oluyor yüz otuzları görüyor ve şuan nerdeyse halka arz fiyatının altını gördü bu kağıda yüz lira civarı bi dünya maliyetlenen oldu o insanların piskolojisini düşünemiyorum nerde abi bu spk
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri