Midasta yurtdýþýndan alabileceðim borsa altýný var mý Akçay abi
ben 100 endeksin haftalýk grafiðine bakýyorum ve çizdiðim kanalýn tepesine geldiðimizi perþembe öðleden sonra farkettim ve hisse pozisyonum sadece BES hesabýmda olduðu için oraya tüm hisse fonlarýmý satacak þekilde talimat verdim. umarým cuma fiyatýyla onlar satýlmýþtýr. öte yandan kanalýn üst bandýna geldiðimiz için geri çekilme þarttý.þimdilik emtia piyasalarýnýn çöküþü neden olmuþ görünse de önümüzde enflasyon verisi ve de iran konusu var.bir süre izlemede kalmak faydalý olacaktýr bence.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
S1'e tabaný yüzde 10 yapmýþlar
Ýþlerine geldimi neler yapýyorlar
Önce short açanlarý biçtiler
Þimdide long açanlarý biçiyorlar
Dedim ya
Ýlahi adalet olmaz ise insanoðlunun adaleti hiç olmaz
Bitirecekler milleti
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Altýn s1 yine insaflýymýþ. GMSTR %35 olmuþ.
Yapýlan KAP açýklamasýnda taban marj oranýnýn GMSTR.F için %10'dan %35'e, AltýnS1 için de %5'ten %10'a çýkarýlacaðý ifade edildi. Yapýlan açýklama þöyle:
"GMSTR.F Borsa Yatýrým Fon sýrasýnda uygulanan %10 oranýndaki alt fiyat limiti oraný bugün için 10:15 itibarýyla %35'e çýkarýlacaktýr. ALTIN.S1 Emtia Sertifikasý sýrasýnda uygulanan %5 oranýndaki alt fiyat limiti oraný bugün için 10:15 itibarýyla %10'a çýkarýlacaktýr."
Diðer yandan GLDTR.F, ISGLK.F ve ZGOLD.F Borsa Yatýrým fonlarýnda da marj oranlarý %10'dan %20'ye çýkarýldý.
Yer Ýmleri