millet kiþisel ralli yaþýyor... biz hindiye yem parasý bulamýyoz.
Originally Posted by EMLAK millet kiþisel ralli yaþýyor... biz hindiye yem parasý bulamýyoz. aynen kiþsel ralli, bu çok doðru,...
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Originally Posted by indregandi aynen kiþsel ralli, bu çok doðru,... benim hindim ne olacak.. onun bi kiþiliði yokmu.. ? karaktersiz mi yani. winter is çýtak dediler.. hindinin tüyleri var dedik ona güvendik. verdiler elimize ibibiði..
Originally Posted by EMLAK benim hindim ne olacak.. onun bi kiþiliði yokmu.. ? karaktersiz mi yani. winter is çýtak dediler.. hindinin tüyleri var dedik ona güvendik. verdiler elimize ibibiði.. tavuðun buduna kadar, hatta kalça deðilde bagetine kadar yolu var hindi iþinin,...
Originally Posted by EMLAK millet kiþisel ralli yaþýyor... biz hindiye yem parasý bulamýyoz. sendeki hindi neyle besleniyor hadi sen 3-5 biraya Aliden iþi baðlýyorsun . piyasayý nuhun gemisi yaptýnýz hindisi - kuzu su eksik olmuyor. hepsinin kafasý 2.63 altý kapanýþlarda kesilecek
Originally Posted by sindoma53 sendeki hindi neyle besleniyor hadi sen 3-5 biraya Aliden iþi baðlýyorsun . piyasayý nuhun gemisi yaptýnýz hindisi - kuzu su eksik olmuyor. hepsinin kafasý 2.63 altý kapanýþlarda kesilecek Eksik yazdýn mavi yengeç te var Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Originally Posted by mandradasutvar Eksik yazdýn mavi yengeç te var Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi yengeçin iddiasý yok hindi ve kuzu nun iddiasý var fark etmez sonuçta ortaya karýþýk yaparýz. tercih meselesi.
Originally Posted by EMLAK millet kiþisel ralli yaþýyor... biz hindiye yem parasý bulamýyoz. Takma sen kafaný borsaya Senin kulvarýn farklý Kazancýn daha iyi borsadan Buraya kafa açan þeyler yaz yeter
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Forum Rules
Yer Ýmleri