Originally Posted by EMLAK yooo kurbana erteledim onu... He yaa pardon unutmuþum daha önce konuþmuþtuk deðilmi Kusura bakma yaþlýlýk iþte
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Originally Posted by bb79 He yaa pardon unutmuþum daha önce konuþmuþtuk deðilmi Kusura bakma yaþlýlýk iþte bu sene noyil babada iþ yok napak.. aklýmýzla cingilbenz yapýya ralli malli yalan oldu
Originally Posted by EMLAK bu sene noyil babada iþ yok napak.. aklýmýzla cingilbenz yapýya ralli malli yalan oldu Sabah bir haber okudum Millet yýlbaþý rallisi bekliyormuþ ama olmayýnca tasý taraðý altýna gümüþe gömmeye baþlamýþ diye Sen yoksun içlerinde deðilmi
Originally Posted by bb79 Sabah bir haber okudum Millet yýlbaþý rallisi bekliyormuþ ama olmayýnca tasý taraðý altýna gümüþe gömmeye baþlamýþ diye Sen yoksun içlerinde deðilmi ne yok abi ne gümüþü fayýzdan memnunum.. kaplunmaða az gider ama devamlý gider .. o hikaye. riske edecek para yok bende. risk olacak parada önemsiz seviyede. iktidarýn tüm nimetlerinden köküne kadar faydalanýyoz..
Originally Posted by EMLAK ne yok abi ne gümüþü fayýzdan memnunum.. kaplunmaða az gider ama devamlý gider .. o hikaye. riske edecek para yok bende. risk olacak parada önemsiz seviyede. iktidarýn tüm nimetlerinden köküne kadar faydalanýyoz.. Akýllý adamsýn vesselam Karda yürür izini belli etmezsin Sað gösterip sol vurursun Eskimo'ya kutupta buz satarsýn Yaðmurlu havada su içersin bu biraz saçma oldu
evrim aðacý topluluðu 5 milyona yaklaþmýþ.. allah daha çok versin.. istatistileri sondan bir önceki videosunda paylaþmýþ. https://www.youtube.com/@evrimagaci
Forum Rules
Yer Ýmleri