Originally Posted by EMLAK mevsimsel demişler sindo. düzenli olarak bu hareket oluyorsa sıkıntı olmaz aynen. nadir oluyorsa sıkıntılı ama. mesafe oldukça fazla çünkü. yağmur yok istanbulda iklimlerden dolayı barajlar boş aralık bitti yaza böyle girilirse dötünü yıkamaya su bulamaz millet
Originally Posted by sindoma53 çimentoya ilk alımları bugun yaptım hadi hayırlı olsun... tahminimce % 5-10 civarı oynamıştır maliyet aramızda. orta vadeli için fark yok gibi. bekletin kadar kazanırsın umarın
Originally Posted by mandradasutvar Bir tanesine de ben bulaştım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bir aksilik olmazsa 2026 temmuza kadar taşıyacağım sepet yapıyorum tahtalarda çimento koydum bina sağlam olsun diye
Originally Posted by EMLAK hadi hayırlı olsun... tahminimce % 5-10 civarı oynamıştır maliyet aramızda. orta vadeli için fark yok gibi. bekletin kadar kazanırsın umarın Eyvallah aynı dilekler benden gelsin
Originally Posted by mandradasutvar Bir tanesine de ben bulaştım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi boğaziçi mi ? ...
Originally Posted by EMLAK boğaziçi mi ? ... Öyle tırtlara girmem fiyatı yüksek olacak.. 18 tl ye fiyat mı olur? Nasıl analiz? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by mandradasutvar Öyle tırtlara girmem fiyatı yüksek olacak.. 18 tl ye fiyat mı olur? Nasıl analiz? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi hisseme tırt dedi la... ben fiyata bakmiyim konut fiyatları ucuzlamayacağına göre.. site site yapılacak binalar. + deprem ülkesiyiz.
Originally Posted by EMLAK hisseme tırt dedi la... ben fiyata bakmiyim konut fiyatları ucuzlamayacağına göre.. site site yapılacak binalar. + deprem ülkesiyiz. Sığ hisse olmazsa yaşayamam. Çarpışacağız inecek çıkacak. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri