Kasýmdan ayýndan beri tuttuðum 360-370 kontrat longun hepsi 3 kademede 13580-13590 aralýðýndan satýlmýþtýr. VIOP'ta komple flatim. Biraz kafa dinleyeyim.
Spot senetler devam.
Kasýmdan ayýndan beri tuttuðum 360-370 kontrat longun hepsi 3 kademede 13580-13590 aralýðýndan satýlmýþtýr. VIOP'ta komple flatim. Biraz kafa dinleyeyim.
Spot senetler devam.
Koca topikte aylardýr ekstre atan 1 kiþi bile olmuyo ama rakamlar havada uçuþuyo hergün herkes kazanýyo mübarek , adminlerden artýk bu topiðin ismini Viop yerine "Þizofrenlerin Günlüðü" olarak deðiþtirilmesini talep ve rica ediyorum...
Bu daha ziyade Suriyenin Kuzeyine yapýlacak olasý harekatla ilgili olabilir,...
Buradan bir kriz olarak okursak yanýlýrýz,..
Suýriye iþinde son olarak 31 Aralýkta verilen süre dolmuþ ve Lazkiye de eþ zamnlý Alevi ayaklanmasý baþlamýþtý,...
Suriye Hükümeti Þara ile SDG nin Mazlum Abdi si arasýnda ise bir türlü anlaþma saðlanamýyor,..
TR nin ise tanýdýðý süre 31 Aralýkta doldu bitti, bunun üstünden de yenmeye baþladý,....
Eðer Tr nin Suriyedeki istekleri karþýlanmaz ise Tr içeride Komisyon ve ANyasa iþini anlatamaz,...
yani hem içeriyi ''pelte'' et hemde dýþarýda karavana yap,...
Eset karþýna gelir dikilir beni Suriyeden niye kovdunuz buna vesile oldunuz der adama
iþte ABD tarafý bunu olasý harekatý önlemeye yönelik içeriyi bir sýkýþtýrma yoluna gidebilir,...
burada da ABD tarafý ölçüyü kaçýrýrsa çok istediði Komisyon ve bunun üzerinden Anayasa iþi duvara toslar,
sonuç bu kuþu öldürmeyecek kadar avuçta sýkmayý denyebilirler,...
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Baþlýða ait bilgiler
Bu baþlýðý þu anda 29 kiþi okumaktadýr. (14 üye ve 15 ziyaretçi)
mert45, *Bozkurt+, 2ileri1geri, AmigoOrhan, Denizdenizli61, indregandi, katýrcý_bedri+, NKN, Paragöz35+, pisyedili01+, secbul+, sindoma53, suheyl, Zülfü Aþkýn
Vuayttt ekip tamammmmmm
13578
Hayat hoþ gerisi boþ
https://www.hisse.net/topluluk/showt...54#post7139754
Tam anlayamadým yazýlarý ..yýllarca faiz de olan mýsýn yoksamm![]()
Hayat hoþ gerisi boþ
Yer Ýmleri