Açýða satýþ izni versinler en azýndan.
açýkta kalan ay sonunda darphaneye fiziksel teslim yapsýn. anýnda bikaç onz ben sataarýn açýða.asdasds.![]()
Açýða satýþ izni versinler en azýndan.
açýkta kalan ay sonunda darphaneye fiziksel teslim yapsýn. anýnda bikaç onz ben sataarýn açýða.asdasds.![]()
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yýllarýn yastýk altýncýsý ayþe teyze bile S1 almadýðýna piþman.
Ne Stopaj var, ne makas var hisse senedi gibi þýkýr þýkýr alýp satýyorsun
Bu altýn sertifikasý çok tuttu.
S2 piyasaya sürmeleri lazým, kapýþ kapýþ gider
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bu altýn olayýnda,
yaklaþýk 10 senedir, banklar Vatandaþýn yastýk altý rezvlerinin peþine düþmüþtü,
iþte altýnlarýnýz getirin bankamýza türnden kapmpanyalar vardý,
yastýk altýný çözmede baþarý saðlanamadý,...aslýnda bir kayýt altýna alma projesi idi,..
þimdi iþin menbaý olan kuyumculara kurallar getiryorlar, münkün mertebe kayýt olayý için uðraþýldýðý besbelli,...
kayýt,............................................ .................................................. ............................................
þeye benziyor, pasaport iþine, malum eski defter tipi pasaportlar kalkmýþ, çipli pasaportlar gelmiþti,..
pasaport iþini bu derece isteyen ülke ise dötünden en çok korkan ülke ABD birleþik devletleri idi,...
muhtemelen bu iþi isteyen baskýlayan yine odur,...kaydilik en sevdiði þey, ne kadar çok kaydi o kadar çok iz sürebilir,..
banklar zamanýnda o kampanyalarýnda baþarýlý olsalar imiþ, þimdi vatandaþ yerine altýndan onlar voleyi vuracaklardý,..
þimdi yine uðraþýldýðýna göre, kýsmet kimin dötüne patlayacak, bekleyip göreceðiz bunu,..
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
saatlikte 13166.xx altýnda indikatör yarým .....cýk aðýzlý satýþa geçiyor,...bilginiz olsun,..
bir sonraki 14:00 da realize devam ederse sat sinyalini doldurur tam verir,...
her durumda sat sinyali 13166.xx altýnda kalan fiyatlara duyarlý,...
trade yapmak isteyenler bu durumda 5 lik takip edebilirler,.. alt hedef ise solda sýkalada var
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Yer Ýmleri