Originally Posted by akcay durmadan þirketi borçlandýrýyor neden olacak... Benden çok yaþayacaksýnýz. Aynýsýný yazacaktým. Filmin sonunu az çok tahmin edebiliyorum. Kitaplara konu olacak bir þirket veya tez konusu.
Büyük ihtimalle Ýsrail yine Ýran a dalacak. Rusya iki tarafta da büyükelçilikleri boþaltmýþ. Suriye zaten baþladý. Bahanesi var yeter ki düþmek istesin. Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Originally Posted by Calibra sasa neden daban oldu 415 milyon Euro'luk paya donusturulebilir tahvil ihracý yapmýþ. 0.0473 Euro da fiyat belirlemiþ. O da 2.38 TL eder yapýyor. Aktif fiyatin üstünde. Çok borçlu ve dönmek için sürekli bunu yapmak zorunda.. Ýþ yaptýðý sektörün hali de ortada...
Originally Posted by emregunes 415 milyon Euro'luk paya donusturulebilir tahvil ihracý yapmýþ. 0.0473 da fiyat belirlemiþ. O da 2.38 TL eder yapýyor. Aktif fiyatin üstünde. Çok borçlu ve dönmek için sürekli bunu yapmak zorunda.. Ýþ yaptýðý sektörün hali de ortada... Mikemmel paylaþým, baþganým þunu daha önce yazsaydýn alým için 2.38 beklerdim, salak gibi tabandan biraz mal aldým desene bi tabaný daha var
23 mart 128 garan Hamdým Piþtim Yandým
Originally Posted by *Bozkurt Mikemmel paylaþým, baþganým þunu daha önce yazsaydýn alým için 2.38 beklerdim, salak gibi tabandan biraz mal aldým desene bi tabaný daha var Belli olmaz bu Erdemoðlu nun isi. Akþam tersi bir kap atar alýr tahtayý inþallah diyelim
Originally Posted by emregunes Belli olmaz bu Erdemoðlu nun isi. Akþam tersi bir kap atar alýr tahtayý inþallah diyelim Parasý olsa zaten tahvil ihracý yapmaz, gýrtlaðýna kadar borca batmýþ, nerden para bulupta alsýn adam kendi derdine düþmüþ yatýrýmcýsýný mý düþünsün.
https://x.com/i/status/2009198585771094345
Originally Posted by *Bozkurt Parasý olsa zaten tahvil ihracý yapmaz, gýrtlaðýna kadar borca batmýþ, nerden para bulupta alsýn adam kendi derdine düþmüþ yatýrýmcýsýný mý düþünsün. Yok ya kendi alýr falan olayý deðil Adam niye alsýn batýk þirketi... Altýn Madeni bulur, uzay savunma sektörüne girer ya da en kötüsünden arsa arazi kapý falan çakar belki diye dedim.. Yýllardýr mali böyle verdi..
Forum Rules
Yer Ýmleri