flat oldum... long neyim kalmadý.
sonra online yazmadýn .. yok sende pekko vardý yok sende sasani vardý hektaþi vardý satanist vardý luppo vardý falan olmasýn ... çoðda þeyimdeydi yagni
hisselerde de yarýya düþecem..
![]()
flat oldum... long neyim kalmadý.
sonra online yazmadýn .. yok sende pekko vardý yok sende sasani vardý hektaþi vardý satanist vardý luppo vardý falan olmasýn ... çoðda þeyimdeydi yagni
hisselerde de yarýya düþecem..
![]()
Bizim gibiler çýkýp dötünün baþýnýn oynadýðý yerleri söyleyince aracý kurum elamaný olarak bize ithamda bulunuyor benim graflarý en çok gizliden takip edenlerdendir , kendisinin öyle bir meziyeti yok en sevdiði þey sýkýþtýðý anda tarihle ilgili anlatmaya baþlar hele 2 duble výský yada raký çektiyse belden aþaðý sallar .Geçen gittim topiðinde sallýyor millete ben cevap verdim güneysuyu çaðýrdý benim yazýlarý sildiriyorneymiþ topik sahibimiþ e millete o sallýyacak biz cevap verince yönetime þikayet
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
margin ratio yazýyor,...
orayý %1- 1.5 arasý tutuyorum,...
ölçüm pozun büyüklüðü deðil, alýnan riskin büyüklüðü,
orada ben sana þunu demek istedim,..BTC için gidip þu an 90000 USD de kabul edelim, 95000 dolar verip poza girmiyoruz,...
ben genelde 0.001 BTC poz alýrým, bunun katlarý þeklinde,
þu anda bu yaklaþýk 6 usd, benim kendime göre bir birimim bu, ayný iþimi endex vadelide görmeye kalksaydým,
400 usd verecektim,...ve bu 400 usd benim kendime göre bir birimim deðil, ya ne IMKB nin birimi, dayý diyor burada olacaksan
bu parayý bize vereceksin, yoksa naþ naþ,....
bende diyorumki endex vadeliden kovmuþlar beni,...
anladýn sen onu,..neticede ky eskisi gibi bu bölümde yok,
yoklarsa bunun bir nedeni var,...
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Bedri parayý döndürdüðün sürece kaybetme þansýn yok þuanki düzende zaten.
az kazanýrsýn çok kazanýrsýn kazanýrsýn benim için 2025 maþallah diyeyim 10 numara geçti çünkü sepet yaptým bu piyasayýda trade ettim .
bu sene 2026 hikayemizi yazdýk ayrýlda gel þaban olacak 6 tahtam var bazýlarý yüklü hazirana kadar þimdilik bunlarlayým arada baþka tahtalarlada oynarým , ABD borsalarýndada belirlediðim 10 tahta var oradada teknik biraz haber kaynaklý trade ediyorum Allahta saðlýk verdimi Þükür deyip yolumuza devam ediyoruz unutma paralar bizim deðil emanet bu yüzden eve güzel bir sistem kur paraný ye hep altý altýn olmaz![]()
Yer Ýmleri