Originally Posted by Ayasofya 2005 Vay arkadaþ bu altýn nereye gidiyor uçarak. Ayhan baþkan artýk evin yolunu unutmuþtur. Yengemin altýnlara dokanmayacaktýn. secbul fena el salladý. elli ot yaktý secbulu. gözleri yaþlý secbulun.
Yorumlarým ve yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendime not: Ýt olma beyefendi ol ki ardýndan iyi ansýnlar.
bugün hisselerin çoðu ile vedalaþacam dayu altýn falan hiç normal durumlar deðil.. % 10 hisse býrakacam... isterse ralli yabsýn.. alacaðýmý aldým. giderse yabacak biþiy yok. alanda kazansýn.
Originally Posted by EMLAK bugün hisselerin çoðu ile vedalaþacam dayu altýn falan hiç normal durumlar deðil.. % 10 hisse býrakacam... isterse ralli yabsýn.. alacaðýmý aldým. giderse yabacak biþiy yok. alanda kazansýn. Sen bilirsin. Bedri yok, shorttaydý. Acaba shortu tanga olunca utanýyor mu milletin içine çýkmaya?
Originally Posted by EMLAK bugün hisselerin çoðu ile vedalaþacam dayu altýn falan hiç normal durumlar deðil.. % 10 hisse býrakacam... isterse ralli yabsýn.. alacaðýmý aldým. giderse yabacak biþiy yok. alanda kazansýn. Gel sen de altýn sevenler derneðine üye ol. Bu her gün zýplýyor
Originally Posted by Ayasofya 2005 Gel sen de altýn sevenler derneðine üye ol. Bu her gün zýplýyor kalsýn ben böyle iyiyim... ) iþimiz borsa..
Originally Posted by Borsacý Beyefendi Sen bilirsin. Bedri yok, shorttaydý. Acaba shortu tanga olunca utanýyor mu milletin içine çýkmaya? bedri evrupada.... luppo fabrikalarýný denetlemeye giddi.. nobel katýrcýlýk ödülünü kazanmýþ deyorlar
Originally Posted by EMLAK bedri evrupada.... luppo fabrikalarýný denetlemeye giddi.. nobel katýrcýlýk ödülünü kazanmýþ ''çýtak hazýrlan gidiyoruz '' desene bi yeminnen pislik yok... çok süper biþiy buldum de la
Originally Posted by çýtak ''çýtak hazýrlan gidiyoruz '' desene bi yeminnen pislik yok... çok süper biþiy buldum de la çýtak hazýrlan gidiyok la..... hemide yellene yellene fbook linki atayým deme
Forum Rules
Yer Ýmleri