Originally Posted by Ayasofya 2005 Vay arkadaş bu altın nereye gidiyor uçarak. Ayhan başkan artık evin yolunu unutmuştur. Yengemin altınlara dokanmayacaktın. secbul fena el salladı. elli ot yaktı secbulu. gözleri yaşlı secbulun.
bugün hisselerin çoğu ile vedalaşacam dayu altın falan hiç normal durumlar değil.. % 10 hisse bırakacam... isterse ralli yabsın.. alacağımı aldım. giderse yabacak bişiy yok. alanda kazansın.
Originally Posted by EMLAK bugün hisselerin çoğu ile vedalaşacam dayu altın falan hiç normal durumlar değil.. % 10 hisse bırakacam... isterse ralli yabsın.. alacağımı aldım. giderse yabacak bişiy yok. alanda kazansın. Sen bilirsin. Bedri yok, shorttaydı. Acaba shortu tanga olunca utanıyor mu milletin içine çıkmaya?
Originally Posted by EMLAK bugün hisselerin çoğu ile vedalaşacam dayu altın falan hiç normal durumlar değil.. % 10 hisse bırakacam... isterse ralli yabsın.. alacağımı aldım. giderse yabacak bişiy yok. alanda kazansın. Gel sen de altın sevenler derneğine üye ol. Bu her gün zıplıyor
Originally Posted by Ayasofya 2005 Gel sen de altın sevenler derneğine üye ol. Bu her gün zıplıyor kalsın ben böyle iyiyim... ) işimiz borsa..
Originally Posted by Borsacı Beyefendi Sen bilirsin. Bedri yok, shorttaydı. Acaba shortu tanga olunca utanıyor mu milletin içine çıkmaya? bedri evrupada.... luppo fabrikalarını denetlemeye giddi.. nobel katırcılık ödülünü kazanmış deyorlar
Originally Posted by EMLAK bedri evrupada.... luppo fabrikalarını denetlemeye giddi.. nobel katırcılık ödülünü kazanmış ''çıtak hazırlan gidiyoruz '' desene bi yeminnen pislik yok... çok süper bişiy buldum de la
Originally Posted by çıtak ''çıtak hazırlan gidiyoruz '' desene bi yeminnen pislik yok... çok süper bişiy buldum de la çıtak hazırlan gidiyok la..... hemide yellene yellene fbook linki atayım deme
Forum Rules
Yer İmleri