Fayda nedir ? Kimedir ? Benim hisse aldýðýmý size kim söyledi ? Býrakýn da manupule eden konuþsun. Bu kadar aracý kurum , SPK lisanslý uzman buralara yazamazken bu insan neden böyle uluorta paylaþým yapýyor. Neyse zaten mevzuatý bilen bilir. Bilmek istemeyen de bir þekilde öðrenir.
haklý olduðunuz bir nokta var... bazen taleple de olsa bir þekilde üstüste tavan yapan bir hissede küçük bir uyarý yer alabilir. mesela MARMR hissesinin yanýna hayranlýk yerine veya hayranlýkla birlikte dikkat denilebilirdi. çünkü çoðu küçük yatýrýmcý cebinin nasýl boþalacaðýný bilmiyor bile.
"MARMR Gene TAVAN-
Endeks sert satýþ yerken 8 günde %70 PRÝM yaptý.
Þapka çýkartýlýr buna.. " bu mesaj bence çok tehlikeli idi. tabii ki herkes yoðurdu baþka yer ama gene de uyarý þart mýydý
#PSGYO-YENÝ ANALÝZ*
Maliyet stop kuralýna mutlaka uyun. Sell yada BUY pozisyonlarýnýza göre (Açýða satýþ-VÝOP) yürüyen hareketlerde mutlaka iz süren/yürüyen Stop, destek ve direnç seviyelerini güncelleyin.
Yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendi araþtýrmalarýnýzý da yapýn..
BUNDAN ALA UYARI HATIRLATMA OLUR MU?
Kimsenin yatýrým danýþmaný deðilim.
Sizin hisse alýp almadýðýnýz beni ilgilendirmez. Bu konuda birþey söylemedim zaten.
Bana faydasý var. Yýllardýr elimde tuttuðum bir hisseye iliþkin baþka bir gözle yorumunu okudum.
Kendi kararlarýmý verebilecek yaþta bilinçteyim. Kendi kararlarýmdan dolayý kimseyide suçlamam.
Ben hikaye anlatýyorum, benim hayal ürünümdür. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri