Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Baþkaným olayý demagojiye çevirmek istemiyorum ama dükkanda her koyduðun maldan kaar edemezsin, bazýlarýný da çeþit olsun diye koyarsýn.
Milletimiz yazar ama okumaz, konuþur ama dinlemez bu konuda hem fikiriz.
Sizden ricam benim gibi % 0.01 lik kesimi de ihmal etmeyin.
Ýzah name, faaliyet raporlarý ve bunlarýn deðerlendirmesini de eklerseniz iyi olur diye düþünüyorum.. Herkesi mutlu etmek mümkün deðil haklýsýnýz.
Kolay gelsin, iyi çalýþmalar.
129 lot. Hayýrlý olsun.
Ýþlem günü belli mi arkadaþlar?
Yüksek baþvurulu grupta talep patlamýþ, daðýtýma tabi olmayan iki talebi göz ardý edersek bu grup için arzýn talebi karþýlama oraný % 1,94 olmuþ. Buna göre misalen 10.000.000 lot talepte bulunan bir hesaba 194.000 lot daðýtým yapýlmýþ demektir.
Küçük yatýrýmcýlarda ise hesap baþý en fazla 129 lot daðýtýlmýþ.
Yazdýklarým küçük bir yatýrýmcýnýn görüþ ve düþünceleri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.
tavan tahminimde bulunayým
3 risk 2 kesin gibi olur
karar sizin![]()
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Yer Ýmleri