544 : *Trump: Mısır'da Nil Nehri ile ilgili zor bir durum var, ama yakında çözeceğiz
539 : *Trump: 8 savaşı bitirdim, yakında başka savaşlar da bitecek
546 : *Trump: İran konuşmak istiyor, onlarla konuşacağız
544 : *Trump: Mısır'da Nil Nehri ile ilgili zor bir durum var, ama yakında çözeceğiz
539 : *Trump: 8 savaşı bitirdim, yakında başka savaşlar da bitecek
546 : *Trump: İran konuşmak istiyor, onlarla konuşacağız
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Bu manyağı kimse artık ciddiye almamaya başlayacak dün Avrupa elimizdeki tahvilleri hisseleri satarız dedi göt attı vergi işinde , büyük ihtimal kasım seçiminde topal ördeğe dönecek ,hiç bir ülke buna güvenerek iş yapmasın uzun vade bence.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
[IMG][/IMG]
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Pozisyonlar devam mı diye soruluyor aralıkta yazdığım hem temel hem teknik seneryomuzda pıst 100 2.58-2.60 lardaydı 3 dolara doğru teknik bir hareket bekliyorum demiştim bunu yaşadık taze para ve haber akışı olursada 3.20-3.25 bandını vermiştim.Piyasa benim gördüğüm kadarıyla yerli fon ve biraz gerçek yabancı ve birazda dışardan açılan bıyıklı ekiple buraya geldi , bilançoların bir kısmı fiyatlarda olabilir daha önceden satın alınmayla , belli bir bant aralığında git gellere başlayabilirler yeni yatay kanal bandı olabilir 2.83-3 dolar arası bunu da önümüzdeki hafta ile daha net anlamaya çalışırız .Pozisyona gelince 3 dolara yapılan hareketlerde genellikle fonlama ile olduğu için elimde yüklü olan tahtalardan satışlar yapıyorum bugun bım, dün aselsn,tup ykbnk bunlarda biraz kar al yaptım duruma göre 3 doların üzerinde kalabilirse sattıklarımızı yerine koyarız şimdilik her yukarı harekette mal çıkıyorum
Şubat sonu ve mayıs arası dışarıdada satış beklentim var özellikle ABD gerekçem Abd borsaları aşırı şişik şuanki mazotla ABD seçimlerini çıkaramaz yetmez oraya kadar bilançolardan sonra satış bekliyorum orda %10-15 arası , seçime borsa yukarda girmeyi isteyecekdir sarı kafa.Bakalım senaryolarımız çalışıcak mı![]()
[IMG][/IMG]
Son dakikalara böyle giriyoruz
Yer İmleri