300-350 arası bobin yaptı..bobinler kırıldığı yöne tekrar fışkırtır..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Çok keyifli bir gün oldu. Emeğinize sağlık. Hisse alım işleri tamamlandı. Bulut nerelerde yazmıyacak mı acaba? Hayırlı akşamlar.
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
gümüşten anlamam Akcay daha iyi bilir..
50 dolardan başlayan trend kırılmış..% 27 düştüğü gün..tekrar yükseliş trendine girmeye çalışmış ama girememiş sonra 70 desteğinin altına iyi bir battı çıktı yapıp sonra dönmüş..
gelelim konuya o büyük düşüşün en az 50 sini normalde alması lazım..96 dolara denk geliyor..oraya kadar tepki normal..yükseliş kanalına w yapacak tekrar o kanala girer mi bilmem..orada hafiflemek lazım gelir..
[IMG][/IMG]
Elimde GÜMÜŞ yok... Sisteme göre 75 üstü AL 75 altı SAT der... Bana göre ise sarı bölgede top cevirmeye devam edecek bir süre 71 ile 85 arası....Sindirmesi gerekiyor....Çok GAZ yapıyor...Yolda yürüken sesler geliyor..![]()
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Yer İmleri