Artan

110,00 10 18:10
44,24 10 18:10
12,99 9.99 18:10
49,10 9.99 18:10
35,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

18,90 -10 18:10
11,08 -9.99 18:10
17,34 -9.97 18:10
236,00 -8.44 18:10
9,23 -7.7 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

24.107.339.371,50 18:10
13.108.224.471,75 18:10
11.418.757.828,38 18:10
9.976.561.778,71 18:10
8.365.303.997,82 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 24/96 İlkİlk ... 1422232425263474 ... SonSon
Arama sonucu : 763 madde; 185 - 192 arası.

Konu: öz hakiki has gerçek riyıl viop topici

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    teşekkür ettim,...bu işin omurgasını trend oluşturuyor,..trendi indikatörden alıyorum,...

onuda pala yapıyor,...trend bir kere oluştuğunda, üstüne mana ve anlamı üreten renkli alanlar çizildiğinde sen yanılsan dahi alan asla yanılmayacağından, herkes bunu gerçekçi şekilde elindeki sistemi ile takip edebilir,...

yani elindeki sistem bu alanlardan hangisine gidiyor bilebilir,...diye ,.....not düştüm,

''alan esas trading'',...
    sen yapıştır gerisini dert etme..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    teminat tamamlama yüksek 2 gündür tamamlamayan adaya veda ediyor ve hisse satışları var çok yükselenlerde bankalar,bım,aselsn daki satışlar bu yüzden diye düşünüyorum adamlar satışları bile kanalın üst noktasından yapıyor 2 gündür bu arada düzeltmeyide aradan çıkarıyor
    o yüzden acı cektiriyor..saati dolsa batan çıkan belli olsa ılık ılık verecek..dönülmeyecek yerden hop 50 puan alıyor.. normalde ordan long olsak -2 yapar..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

3.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    yıkıl terbiyesiz..

bugün rippleninde neşesi yok,...

İranı becerseler Trumpinin arkasına dizilirler,...işte ???? bu şekilde ilerliyor İran işi,...

bu arada çok geçmişte İran ile ilgili yazım vardı,...bulmam mümkün değil,

ama özü şu idi,..İranı becerirlerse Tr ''yarımada halinden ada haline dönüşür'',

mollalar olsa da olmuyor, olmasa da olmuyor,...iki ucu boklu değnek
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

4.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    o yüzden acı cektiriyor..saati dolsa batan çıkan belli olsa ılık ılık verecek..dönülmeyecek yerden hop 50 puan alıyor.. normalde ordan long olsak -2 yapar..
    bu yüzden tezgahın önünde bende fazla kalabalık yapmıyorum böyle günlerde kapı dar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

5.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    sen yapıştır gerisini dert etme..
    işte orada sorun var,...

yoksa canım feda, buralarda oldukça tabi,...

yıkıldı hem de eşek gibi..

evet 90 puan aldık sabah ki 40 puanın acısı alındı..

8.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    sarı alan sonrası, a mavi alan destek bölgesini bekliyorum,...beklediğim yer orası,...

oraya gelirsek bir dalgalanma olur tekrardan ? için, sordurur manasında,...? sonrasında turuncu alan gelirse ŞAYET,
    grafiklerde saatlikler sat manasında İŞTE O ZAMAN devreye girer,...bunun aksi saatlik te al durumu devam eder,..

şimdilik 5 likte son sat sinyaline fiyatları askıda tutuyor, a maviyi vermek istemiyor,...ancak sat devam ediyor
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    5 lik te ''al'' a döndük,...şayet tekerrür '' sat '' gelirse bu kesin a mavi destek alanı yapar,...

şu anki görüntüde sabh ki dibini korumaya çalışıyor diyelim,

aşağı yukarı harita belli,...

5 lik belli,

saatlikler belli,..

irade var o da belli,...

dünkü günlük grafik belli,...mesaj ......97, orada bir duvara toslama oldu dün,...

ne kadar gerçekçi işte 5 lklerden bulmaya çalışıyoruz,...

a mavi alandayız, ilerleyende veya direk turuncu alana geçtiğinde saatlikler birer ikişer devreye girer,...

alanlar için bakınız mesaj 174

Sayfa 24/96 İlkİlk ... 1422232425263474 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •