Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
[IMG][/IMG]
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
r1 e kafa attı..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Bu borsa bugün eksi kapanır ise şaşırmam
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
400 üstüne stop yazan şortcuları patlattı..tekrar dondu..pala cok acımasız..
Selam forumdaşlar.
Sabah işin gücün arasında bir baktım Saat11barları dönüş saati geldi diyor.
EKGYO longların %95ini kapattım 25.50 üstünden. 28 hedefine gitmeden soluklanacak yeri var.
HEDGE çiçeğim GARAN short açtım 159.3den
İnsin bkalım, daha margin sinyali var, kapanış sinyali var.
Gömüşe de emir yazmayı kaçırdım. 83.33den alışım bekliyor. Testerelesin gelir oraya tekrar belki.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
pala 150 puan oynattı..bir mumla..
Yer İmleri