497 : *CHP Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın'a Akın Gürlek videosu paylaşımı nedeniyle 1 yıl 5 ay ceza verildi- NTV
497 : *CHP Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın'a Akın Gürlek videosu paylaşımı nedeniyle 1 yıl 5 ay ceza verildi- NTV
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
[IMG][/IMG]
Değişik bir gün olacak galiba BOFA alıcı tarafa geçti...
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Bedri Çelebim,
Ben Spot alıp stopajsız kar ediyorum.
Takip ettiğim 50 hissenin 15 kadarında işlem yaparım. Her haftasonu listeden peformansa göre yeşil, sarı ve turuncuları ayıklarım. Yeşil listem işlemde ön sıraya geçer. Bu hafta Garanti İşC Tkom liste başı.
Hisse vadelilerle düşüşte hedge ederim.
Endeks işlem yapmak için trendin sinyalini bekliyorum.
Bu hafta testere devam çünkü, trende geri otursun endeks alacağim, kaldıracının suyu yüzüne.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Vay SN kentuf gelmiş... Nasılsın iyimisin...
VAKBN tavana dogru gidiyor..
Yer İmleri