Sarı manyak ford fabrikasına gitmiş ABD de işçinin bir tanesi laf atmış orta parmak işareti yapmış işçiyene bok yapıcaksa yapsında işimize bakalım
Sarı manyak ford fabrikasına gitmiş ABD de işçinin bir tanesi laf atmış orta parmak işareti yapmış işçiyene bok yapıcaksa yapsında işimize bakalım
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
jeopolitik belirsizliği sevmiyor buranın ön vagonlarında eskiden olanlar aselsn ve bıme dağıldıkları için satışlar bir yere kadar karşılanıyor benim gördüğüm.Aracı kurumlar süslü süslü raporlar hazırladı 2 senedir ky buralara girerken onlar yukarda belirttiğim tahtalara geçti katar spor vs
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
senet bazında ele alınırsa algılama farklı, senetler farklılık gösterceğinden belki az çıkıldı,..
viob bazında ele alırsak, shortta ters yakalanlar için bir hayli çok yükselmiş olabilir,
diğer topikte shortlayanlar vardı geçen hafta dan,...işte bu hafta shorta yeniden katılanlar oldu,...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
ben spora, iyi akşamlar cümleten
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Yer İmleri