Havayollarinda satışlar sertleşt8
İran işi sıkıntı cikaracak gibi
Pedofil hayduta güvenilmez gerçi
Havayollarinda satışlar sertleşt8
İran işi sıkıntı cikaracak gibi
Pedofil hayduta güvenilmez gerçi
Bugun endeks 2 taraflı çalışınca iyi hacim oldu , kapanışı yerli milli bofa karar verecek alımdan satıma geçerse bu hacimle kırmızı kapanış kafaları karıştırır mı![]()
bugün yaptığı yukarı hareket ve satışa hiç şaşırmadım..yarın eksi yapmasın obo oluşur..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Kenarda otururken pala beni gördü...Pide yedin ama içecek almamışsın dedi...Bende dedim o kadar param vardı ....Olmaz dedi mutlaka içecek içmen lazım... Zorlan bir şalgam suyu söyledi.... İyi hoş güzelde sıralı emirlerden 15800 gelmemiş...15802 yi görmüş...10 adet kısa elimde kalmış...
[IMG][/IMG]
Artık akşam seansında yada yarın kapatırım...
Spotta bazı hisseleri sattım... Bir süre viop borsada izleyici olacagım.......
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
bol kazançlar..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Yer İmleri