Filler tepişirken ben kenardan izliyorum...Ezilmemek için... FLAT devam...Uygun zaman ve yer olursa açarım poz..
Filler tepişirken ben kenardan izliyorum...Ezilmemek için... FLAT devam...Uygun zaman ve yer olursa açarım poz..
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
[IMG][/IMG]
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
[IMG][/IMG]
Dün en düşük 15306 yi görmüştük....Bugün de bu dakikalarda en düşük 15306 yı gördük...Buranın altına gelmez ise 2 li dip olur mu olmazmı bakacagız..Konuşmak için erken ama göz önünde bulunsun
[IMG][/IMG]
Gümüş savaş biterse 60 dolara geri mi gelecek...
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
BIST 30
Grafikte iki model ve iki yol haritası
Bugün içinde ikinci bir dip olur margin saatinde..
Gerisi ferahlık
Bankaların düştüğü seviyelere bakıp, hiç güvenmeyin. Faizden darbe yemeye devam ediyorlar.
Yaza kadar bankalar iflah olmaz, topal ayakla takip eder en geriden.
Ulaşım, teknoloji, iletişim, nakiti olan krallar var
![]()
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri