[IMG][/IMG]
BOFA boþuna mý alýcýlý kapatmýþ...
[IMG][/IMG]
BOFA boþuna mý alýcýlý kapatmýþ...
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
U-30 yakýn vade kanalizasyon .. Akþam seansý 15.001 kapattý .. alçalan ilk trendlineda .. Spotta benzer kapatmýþtý .. Bol zigzaglý piyasa devam edecek gibi .. Grafikte olasý ikili dip ve ilerde þekillenebilecek dikdörtgen range alanlarý ve olasý hedeflerini vurgulamaya çalýþtým ... Ytd ... Yarýn için herkese bol þans . ytd .. kýsmet ...
![]()
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. extended (epik) wave5 rally [email protected]
https://x.com/haskologlu/status/2039430557562458117
Sarý kafa savaþ bitti diyecek miþ.............
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
Grafiðin güncel hali altta yorum olarak önceki yorumlar ekleyecek birþey bulamadým .salý.kýrmýzý t3 denendi çarþamba yukarý kýýrldý bugün açýlýþta aþaðý gaple t3 bölgesi test edildi destek olarak çalýþtý .. Üstünde kapanýþ oldu. ...trendsel hareketler için erken bence bol zigzaða devam ..çünkü olasý dalga cephesinde düzeltme patterni bitmedi .. (düzeltmenin fiyat dibi görülmüþ olabilir) ... .. Kýsmet Ytd .. Bol þans kazanç ...
![]()
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. extended (epik) wave5 rally [email protected]
olumlu bir haberde xu100 13400 ..xu30 15300..e doðru fýþkýrtýr..ama üstünde kalýr mý orasý çokomelli..kötü haberde zaten olacaklar belli..
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
[IMG][/IMG]
Haberlerin önde olduðu günlerden geçiyoruz...Ama sistem takip etmeye devam ediyorum....
3 maviden birincisi AL verdi 15020 ... ikincisi 15047 üçüncüsü ise 15080.... Tek mavi al verdiði için minik bir long denedim....
15000 altý stop ve sort kovalarým....15046 yi geçemez ise pozu kapatýrým
Yer Ýmleri