68 : *İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, ateşkes uzatıldığına dair haberlerin doğrulanmadığını söyledi- Devlet medyası
68 : *İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, ateşkes uzatıldığına dair haberlerin doğrulanmadığını söyledi- Devlet medyası
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
773 : *Trump: (İran hakkında) Köprülerini, enerji santrallerini bir saat içinde yok edebiliriz
776 : *ABD ateşkesin uzatılmasına henüz onay vermedi- Axios
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Açıklamalara bakıyorsun olumsuz... Petrol yukarıda... BORSA da yukarıda....Anlamak zor... En iyisi kenardan izlemek bu savaş hikayesi netleşene kadar... Paramız zaten nemalanıyor...
Hem Hedge hem trade amaçlı 16645 ort biraz kısaldım .. Bakalım spot u 100 @14.320 stop belirledim . . ytd kısmet.
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
66 : *Pakistan heyeti, ABD'nin mesajını iletmek ve ikinci tur görüşmeler için plan yapmak üzere İran'a doğru yola çıktı- İran devlet medyası
5dk grafik görüntüsü değişmedi ...olası bir düzeltmenin setupu ...sanki minorde minik bir tepe konsolidasyonu gibi görünüyor grafik bence .... 16645 Shortlar duruyor ... stopum aynı xu100@14.320 .. Bugün şanslıydım hareketli yan tahtalardan birinde long pozisyon taşıyordum...ondada kapanışa yakın poz azalttım ...vs .. Ytd .. Kısmet ..
+ dalga cephesinde de zaman ekseni ve patttern kaynaklı bir miktar düşüş öngörülebilir vaziyette .. Ytd)
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Günaydın...Günlük pivot seviyesi 16596
Yer İmleri